Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem értem meg az anyukámat...

Nem értem meg az anyukámat (és viszont)! (? ) :/ (lent)

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok (na jó 2 hónap múlva leszek annyi :D), és igazából anyával jól megvagyunk, de nem bízik bennem. Jelszót tett a gépre, pedig csak nagyapámnak néztem meg a menetrendet mert megkért rá. Nem enged ki deszkázni mert csak fiúk vannak ott. És elmentünk orvoshoz aki felírt egy gyógyszert és mondta mellé, hogy nem eshetek teherbe. Mondom oké, nem is terveztem, erre anyu a kocsiban mondta h ő 21 évesen a házzasságában vesztette el a szüzességét, és hogy tőlem is ezt várja el, és egy 17 évesnek sem az a dolga hogy szexeljen, hanem hogy tanuljon. Az öltözködésről már nem is mondok semmit mert csak az jó amit ő mond, ha már máshogy akarok kinézni mint az átlag akkor már rossz vagyok, pedig csak egyedi akarok lenni, igaz hogy régen mindenkit utánoztam meg azt csináltam amit a többiek, de most már nem :/ segítsetek :/
2011. ápr. 25. 20:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
14 v 17 vagy, mert nem mindegy. miért írattak neked gyógyszer, ha nem is élsz nemi életet... nem értem, ne haragudj...
2011. ápr. 25. 20:55
 2/15 anonim ***** válasza:
11%
Beszélj vele hogy azért ez túlzás .
2011. ápr. 25. 20:55
 3/15 anonim ***** válasza:
65%
Házassagik várjál a szexxel,lehetőleg a férjedet ő válassza ki,és ha nem jó a férjeddel a szex vágd anyád fejéhez.
2011. ápr. 25. 20:56
 4/15 anonim ***** válasza:
ne most(de ha barátod le pl 3 év múúlva) akkor mondd meg anyukádnak(ha már ott tartotok h szex) hogy akkor más világ volt, és senki nem eröltette rá h várjon, meg hogy akkor veszítse el, és te sem tehetsz arról, hogy addig nem tudott összehozni egykis DugiBulit-ha érted-. az öltözködés meg..attól függ..ha nagyon gáz rucikba járat, akkor csak mondd meg h kinéznek a többiek és emiatt lenéznek stb. meg hogy nem akarsz másra hasonlítani, önmagad akarsz lenni.
2011. ápr. 25. 20:57
 5/15 A kérdező kommentje:
na 14 éves vagyok, azért írtak gyógyszert mert valami hormonzavarom van, amúgy nem durva :D és az hormontartalmú gyógyszer és mondom a kocsiban anyunak hogy majd vigyázok meg vannak hormonmentes fogamzásgátlók is meg óvszer stb.. és mondta h nehogy szexelni merjek mert mehetek otthonról, mondom de 17 évesen el ne képzeld hogy én még szűz leszek, és akkor mondta h egy 17 évesnek nem az a dolga hanem hogy tanuljon, és elvárja hogy házasságomig őrizzem meg a szüzességemet :/ mondtam neki hogy 14-15-16 évvesen szeretném elveszteni mondta h eszembe se jusson! o.O
2011. ápr. 25. 21:02
 6/15 anonim ***** válasza:
74%
na igen. az ilyen szülők fognak csodálkozni ha 6 év mulva röhögve felhozod h te már 5 éve nem vagy szűz, x pasid volt már. persze, te se vagy kutya..14-15-16 évesen el akarod veszíteni..akkor átlagosan 15. ami már csak 1 év ha belegondolsz. ami korai szerintem. és ez nem úgy megy(legalábbis remélem nem csak ugy vagy vele h jéé 15 vok keresek egy pasit aki megfektet) ahhoz két ember kell..akarni lehet sokmindent, de ha nincsenek meg a megfelelő körülmények akkor hiába akarsz te bármit(most konkrétan erre gondolok). és ne azért veszítsd el majd akkor mert elakarod már mert mással is így van, hanem ha szerelmes vagy, és úgyérzed neki adnád a szüzességed..
2011. ápr. 25. 21:08
 7/15 A kérdező kommentje:
najó persze énsem úgy gondolom hogy juhé 15 vagyok most az első pasi aki velem szemben jön az jöhet szobára, hanem ha érzem hogy készen állok rá.
2011. ápr. 25. 21:11
 8/15 anonim ***** válasza:
70%

Ezt a harcot mindenkinek meg kell vívnia a szüleivel. A szülő dolga, hogy aggódjon a gyermekéért, a gyermek dolga meg az, hogy ne okozzon csalódást, és ha dönt, akkor vállalja a felelősséget a döntéséért.

Olvass sokat, milyen következményei lehetnek a felelőtlenségnek, könnyelműségnek!Mert ha eldobsz egy követ, az vissza nem fogható. Jó lenne, ha őszinte lehetnél anyukádhoz, mert ki akarja a javadat, ha nem ő?! Természetes, hogy nem kell mindenről beszámolnod neki, de a véleményét kikérheted.A szex lehet olyan, ami megsokszorozza az energiáidat, de lehet olyan, ami sárba ránt.

2011. ápr. 25. 21:12
 9/15 anonim válasza:
Igazából abban a korban vagy, amikor legnehezebb neked is, meg anyádnak is, mert most kezd megnyílni előtted a világ, és kevés tapasztalattal, de nagy akarattal lépsz bele. Igyekezz tisztelni anyád véleményét, és vívd ki magadnak az ő tiszteletét, és becsüld meg nagyon ezt az egyetlen életedet, és bár néha pofára esel majd, azért jól fogod csinálni.
2011. ápr. 25. 21:15
 10/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:D megfogom fogadni ezt megígérem:D
2011. ápr. 25. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!