Normális ha a párom szülei úgy gondolják, hogy a fiúk tartoznak nekik?
Hogy érthetőbb legyen:párom 35 éves 5 éve költöztünk el tölük mert teljesen kikészültem idegileg.Mivel a szüleinél laktunk ők úgy gondolták úgy kell tennünk ahogy nekik jó.Azt kellett enni ,amikor ők.Nem tetszett nekik ha elmentünk otthonról.Akkor is megorroltak ránk ha az én szüleimhez mentünk(ettől függetlenül nagyon sokat ott voltunk).Meguntam és összejött egy önkormányzati bér lakás.
A mai napig haza kéne mennie minden jellegű házimunkát megcsinálni.Szinte úgy gondolják hogy ne legyen magán élete.Pedig 3-an vannak testvérek.
Normális ez ? Meddig kell nyelnem?
Hazamenni hazimunkat vegezni? Ur Isten! Ennyi idosen? A parodnak mar nem a szuleinel van otthon, hanem veled van mar otthona. Nalatok van otthon.
Ha tudtok koltozzetek el messzebbre, egy masik varosba, esetleg kulfoldre. Tonkrementek igy!!! Nem lesz jo vege, soha nem fognak a szulok megvaltozni, nektek kell lepnetek.
A házimunkát széleskörben kell érteni.Volt már példa porszívózásra,de általába bármi jellegű szerelés,kerti munka,kerék csere,mosógép szerelés stb.Számukra természetes lenne hogy ő vinné őket mindenhova.Holott nyugdíjasok és egésznap ráérnenek mindenre.De sajnos van náluk egy nagy úr AZ ALKOHOL!!!És mivel mindketten isznak....A két tesója elhatárolódik az ilyen dolgoktól.Bár ahogy az anyja előtudja adni magát mindig meg sajnálja és segít neki.Itthon pedig sokszor veszekszünk ez miatt,mert én szerintem lenne mit csináljon itt is.
Azt hozzá kell tennem hogy az elmúlt időszakban kb 1-1.5 éve nem igazán ugrál nekik de olyankor mindig azt mondja az apja hogy ő az utolsó a sorba.Ha nem müködik valami akkor a párom tehet róla mert hogy nem javítja meg.Tudni kell nem szakmája a szerelésesdolgok bár tényleg sok mindent megtud csinálni.
Valaki azt tanácsolta költözzünk el:hát én elértem a páromnál hogy másik településre költözzünk,de csak 10 km -re a várostól.Mivel nagyon jó munkaelye van messzebb nem tudunk költözni.Kb 2 hónap múlva költözünk ott lesz saját udvarunk,kertünk amit mi is csinálhatunk.Remélem eljutnak odáig hogy saját életünk van.
Köszönöm a válaszokat!!
Megnyugtatatóak!!
Én nem tartom magam gonosz embernek de már sok!Tisztába vagyok avval,hogy a szülei de azért csak van egy határ.
Remélem miután elköltözünk a városból megszűnik ez mert nem tesz jót a kapcsolatunknak és a páromnak sem.Pl tegnap este azt mondta hogy fizikailag nincs ereje elmeni a szüleihez és a kertet felrotálni!!Tudni kell hozzá 2 óráig a munkahelyém dolgozott utánna pedig a villanyszerelővel ment az új házba csinálni a dolgokat.Ma is ott van a háznál,holnap pedig pihenni szeretne mert hétfőn ismét mennie kell a munkahelyére.
Köszönöm hogy meghallgattatok!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!