Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakítanál a barátnőddel, ha...

Szakítanál a barátnőddel, ha a családja, főképp az apukája nem akarna megismerni és elfogadni? Olyan szinten, hogy azt se engedné, hogy hazavigyen a lány az otthonába?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 24. 20:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Rajtad múlik, hogy Te képes vagy-e a szüleiddel szembe szállni bármi áron vagy sem. Mert nem lesz nyugtotok az biztos. Ott próbálnak majd keresztbe tenni ahol csak tudnak. Ha elég erősnek érzed magad hozzá és kiállsz a párod mellett, akkor nem lehet baj. :)
2011. ápr. 24. 20:22
 12/15 A kérdező kommentje:
Nem akarnak keresztbe tenni. Egyszerűen csak közölték, hogy nem érdekli őket, és ne hozzam haza. Én pedig rohadtul aggodóm, hogy ezért dobni fog. Mert én ugye ismerem a családját, az otthonát stb..
2011. ápr. 24. 20:29
 13/15 anonim ***** válasza:
Nálunk is így van. De a páromat nem érdekli különösebben, úgyhogy ne aggódj. :) Ha szeret akkor ilyen miatt nem fog szakítani Veled.
2011. ápr. 24. 20:31
 14/15 anonim ***** válasza:

Ez mondjuk függ attól is, hogy miért is nem akarják elfogadni mi a bajuk a fiúval, és miért ne engedik be a lakásba.

Nyilván aki szerelmes, annak nem lehet igazán megmagyarázni semmit, mert a lila köd úgyis eltakarja a szemét. De egy idő után még lehet, hogy mégiscsak a szülőknek volt igaza.

Egy ismerősöm ugyanebben a szituban volt. 5 évet áldozott egy kapcsolatra, amit a szülei elleneztek, mert a srác alapvetően tuskó volt, mindenki annak tartotta, és mellette még többször kétes ügyletekbe is bonyolódott.

A lány az apróbb jeleket abszolút nem vette észre, mert hulla szerelmes volt, a kisebb lealázásokat benyelte, aztán mikor 5 év után már ott voltak, hogy a vita hevében falhoz vágták, akkor meglepődött...

Szóval neked kell eldöntened, hogy mennyire szereted a fiút,meg minden, de nem mindig akarnak rosszat a szülők....

2011. ápr. 24. 20:33
 15/15 yuda ***** válasza:

20.14-es vagyok, nem tudtam te vagy a lány :)

Mindenesetre engem abszolut nem zavarna, ha te kitartanál mellettem akár olyan áron is, hogy apukáddal szemben- egyébként idővel feltehetőleg megbékélnének.

Végülis nem a családod érdekelne,hanem te.

2011. ápr. 24. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!