Szakítanál a barátnőddel, ha a családja, főképp az apukája nem akarna megismerni és elfogadni? Olyan szinten, hogy azt se engedné, hogy hazavigyen a lány az otthonába?
Ez mondjuk függ attól is, hogy miért is nem akarják elfogadni mi a bajuk a fiúval, és miért ne engedik be a lakásba.
Nyilván aki szerelmes, annak nem lehet igazán megmagyarázni semmit, mert a lila köd úgyis eltakarja a szemét. De egy idő után még lehet, hogy mégiscsak a szülőknek volt igaza.
Egy ismerősöm ugyanebben a szituban volt. 5 évet áldozott egy kapcsolatra, amit a szülei elleneztek, mert a srác alapvetően tuskó volt, mindenki annak tartotta, és mellette még többször kétes ügyletekbe is bonyolódott.
A lány az apróbb jeleket abszolút nem vette észre, mert hulla szerelmes volt, a kisebb lealázásokat benyelte, aztán mikor 5 év után már ott voltak, hogy a vita hevében falhoz vágták, akkor meglepődött...
Szóval neked kell eldöntened, hogy mennyire szereted a fiút,meg minden, de nem mindig akarnak rosszat a szülők....
20.14-es vagyok, nem tudtam te vagy a lány :)
Mindenesetre engem abszolut nem zavarna, ha te kitartanál mellettem akár olyan áron is, hogy apukáddal szemben- egyébként idővel feltehetőleg megbékélnének.
Végülis nem a családod érdekelne,hanem te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!