Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Már elegem van h folyton...

Már elegem van h folyton piszkál a családom . Mit csináljak h abba hagyják?

Figyelt kérdés

Folyton a súlyommal piszkálnak h miért nem adsz le néhány kilót, fogyózzál meg ilyenek. Mondom nekik h én jól érzem magam így, meg h szálljanak le rólam, de hiába mindig előhozzák ezt a témát. am nem vok egy nádszál, de nem is vok elhízva, pont jónak gondolom magam. Ma is jött anyám tesója a családjával, azok is mi volt az első szavuk hozzám h hogy meghiztál meg ilyenek :O -.-" akár milyen rokon jön vagy találkozok vkivel finoman közlik velem h dagi vok -.- minek kell velem foglalkozni ha én jól érzem magam!! de már nagyon unom ezt !! mi kéne velük csinálni vagy mondani?? már nagyon idegesítőek :/

17/L

2011. ápr. 24. 15:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
46%
Add meg a súlyod és a magasságod, bár csontozattól is függ, de talán tudunk mondani arra valamit. Pl: ha 160 cm vagy és 70 kg az túlsúlyos de ha 160 és 55 kg körül az már normálisabb érték, de mondom, hogy ez függ csontozattól is stb.
2011. ápr. 24. 16:17
 12/17 anonim ***** válasza:
58%
lalán piszkálóid hibátlanok? piszkáld őket valamivel te is őket. biztos van mivel.
2011. ápr. 24. 16:18
 13/17 anonim ***** válasza:
53%
Engem is folyamatosan piszkálnak, engem viszont azzal, hogy tul sovány vagyok.Amikor elkezdik mondani a hülyeségeiket, egyszerűen mondd azt: Hogy nem lehet mindenki olyan szép, mint te/ti. Ennyi.:)
2011. ápr. 24. 17:14
 14/17 A kérdező kommentje:
hát 65kg vok, 165 cm sztem ez nem vészes, az utóbbi hónapokban szedtem fel olyan 8 kg súlyt, persze nem szándékosan :/ és szerintük nem előnyös nekem..
2011. ápr. 24. 17:41
 15/17 anonim ***** válasza:
73%

Mozogsz, tornázol? Az nem árt. Fogyózni meg... igazából hülyeség, amit leadsz, felszeded a következő x hónapban, ételmegvonás nem sokat segít.

A rokonok meg már csak ilyenek többnyire. Idegesítő átlagemberek, akik jobb témát nem találnak.

2011. ápr. 24. 17:44
 16/17 anonim ***** válasza:
nem vagy terhes ? mert akkor mindenképp van gyarapodás.
2011. ápr. 24. 18:41
 17/17 A kérdező kommentje:
uccsó... atyaég de h vok az :O najó arra jutottam h sportolni fogok:) köszi mindenkinek aki írt
2011. ápr. 24. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!