Őrülten féltékeny vagyok a vőlegényemre! A féltékenység tényleg az önbizalomhiányból fakadhat?
Figyelt kérdés
Mit tegyek, hogy ne legyek ennyire féltékeny? Félek, hogy ezzel tönkretehetek mindent...2011. ápr. 23. 10:31
11/13 anonim válasza:
Édesanyám régen azt mondta nekem, Kislányom aki féltékeny a másikra az csalja meg az ártatlant. Nekem ez a jóslat már kétszer bejött. Olyan féltékeny volt az egyik kedvesem, hogy még az ajtót is rám zárta. Aztán rájöttem azért, hogy ne tudjam merre és kivel jár.
Sorolhatnám a kollégák és kolléganők eseteit.
Gondolkodj el!
12/13 anonim válasza:
Majdnem 5 éve vagyok együtt a párommal. A kapcsolatunk elején minden nagyon jó volt. De kb. 2,5 évnél olyan féltékeny voltam mindenért, hogy majdnem vége szakadt ennek a csodás szerelemnek. Szakított Velem, mert úgy érezte be van zárva, és ha csak ránéz valakire már 2 órás veszekedés, és hiszti jön. Amikor ez megtörtént rájöttem, hogy saját magamnak köszönhetem az egészet. Nagyon nehéz volt visszaszereznem. Bizonytalan volt. Azóta már tényleg csak nagyon ritkán féltékenykedem. Pont annyit, amennyi még jól esik neki. Tavaly nyáron feleségül kért! :) Azt hittem nem lehetek annál boldogabb. De mégis! Most még jobb! :)
13/13 anonim válasza:
A féktékenykedés nem a "természethez" tartozik, ez csak egy könnyű kis önigazolás azoknak akik lusták megerőltetni magukat, és leszokni róla, szemléletet váltani.
Ajánlom Paul Hauck- Féltékenység c könyvét. Nekem anno ez segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!