Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon jogosan reménykedünk, h...

Vajon jogosan reménykedünk, h mi is kapjunk egy kis segítséget?

Figyelt kérdés
Anyósoméknál lakunk.Nem rég született kisbabánk.Nagyon jó módúak.A férjem testvérének segítettek kocsit venni, házat építeni( nem akármilyet), ja és saját üzletet nyitottak számára.Persze nekünk is segítenek mert itt lakhatunk, nem kell albit fizetni és így a férjem kis kezdő fizetése(120) megmarad pelenkára ...de jó lenne egy kis lakás ha nekünk is jutna.
2011. ápr. 22. 19:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát komolyan eldobom az agyam...

Miért kéne segíteni titeket?Mire vállaltatok gyereket?A semmire?Az egész élet egy küzdelem, de nem az anyósodéknak kell megoldani a ti problémáitokat.A lakás árát tessék összehozni magatoknak!

2011. ápr. 22. 22:58
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy gondolom, elég ez. A férjed pelenkáravaló fizetését kiegészíted a gyeddel/gyessel, s ehhez jön még a családi pótlék. Ha jó gyedet kapsz (gondolom dolgoztál, mielőtt belecsöppentél ebbe a házasságba), akkor a te pénzed mehet a lakáselőtakarék-pénztárba. Így előbb-utóbb jöhet a kis lakás...
2011. ápr. 22. 23:25
 13/15 A kérdező kommentje:

Hm :) Lehet h visszatetsző a kérdésem.Én nem gondoltam.És az is igaz h nem itt fog megoldódni a dolog..csak kíváncsi voltam ki mit mond, már tudom.

amúgy nem megy el pelenkára az egész a többit félre teszünk de abból kb 100 millió év múlva lesz több milla lakásra.

sógoréknak nulla megtakarításuk volt.Egyik se dolgozott soha sehol semmikor 18 évesen kapták a segítséget de mivel ebbe a szóba is beleköt vki akkor nem segítséget kaptak hanem ajándékot :)

Ja én is kapok egy kis pénzt de én olyan bunkó vagyok h az özvegy édesanyám megugrott lakáshitelét fizetem belőle.

Azért én köszi h írtatok.Szép napot!

2011. ápr. 23. 19:43
 14/15 anonim ***** válasza:
75%

Semmi közöd ahhoz, hogy ki milyen ajándékot kap, vagy kapott.Nem lehet egy életen át élősködni valakin.Az anyósod meg annak segít, akinek akar.

Az meg, hogy te segítesz anyukád lakáshitelét kifizetni...Csak hangulatkeltés.Kit érdekel?Nem kellett volna felvenni.Ennyi.

Szép napot neked is!

2011. ápr. 23. 22:27
 15/15 anonim ***** válasza:

Na, jól megkaptad minden oldalról.

Őszintén... mit vártál? Megerősítést, hogy --igen... anyósod adni fog.

Hidd el, sokan ,ha ilyen helyzetben lennének, ők is számítanának arra, hogy kapjanak. Az ember már csak ilyen. Ha nem rendezgeti a millióit , akkor bizony, örömmel fogadna miden segítséget.

Éljetek úgy, mintha nem számíthatnátok semmire. Ha mégis összejön valami, örüljetek neki.

2011. ápr. 23. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!