Andika7810 kérdése:
Sajnos a férjem impotens, nem tud kielégíteni, én mellette vagyok, de folyamatosan kudarc éri. Valami tippet adjatok, hogy újra működjön?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 20. 11:50
11/17 anonim válasza:
Nekem gyógyszertől volt egy kis bizonytalanság, de abbahagytam a gyógyszer szedést és minden helyreállt. Egyébként amikor rágondoltam a kudarcra szinte kezdett hatórát mutatni.
12/17 anonim válasza:
ha impotens, akkor is ki tud elégíteni valahogy nem?
13/17 anonim válasza:
A férjed mindenképp vizsgáltassa ki magát van e szervi oka, vagy lelki pszichés oka van a poblémájának. Segíthet az életmódváltás, a stressz megszüntetése, sok bezsélgetés, koncentráljatok az előjátékra elvárás nélkül.
Impotencia gondok esetén segít, ha emelt dózisú cinket szed a párod 50mg/ nap és mellé valamilyen multivitamint.
14/17 anonim válasza:
Szia! Sok mindnetöl függ, miért nem áll fel neki. Kudarc a munkahelyen, stressz, dohányzás, a kivánás csökkenése.Mióta vagytok házasok? Mit vettél észre, miért vagy mikor nem áll fel neki?
Laci (különben orvos vagyok)
15/17 anonim válasza:
Tipp: írj több infót,de menjetek orvoshz
16/17 anonim válasza:
nem lehet hogy már nem kiván téged úgy, így csökkent a vágy is...ezért nem áll fel neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!