Mit vehetnék a nagyimnak 90. születésnapjára?
Jövőre én is ebbe a cipőbe lépek a nagyim akkor lesz 90.
Én meglepem olyan sütivel amit ő szokott sütni de már pár éve nem szeret sütni. Szereti a fincsi arckrémeket és parfümöt is. Ékszert mi nem vennénk neki /nem hordja őket és az aranyláncát már nekem adta.
az én dédim (lassan 100 éves) pár éve egy jó vastag első oldala kivételével üres fényképalbumot kapott
első oldalra mi ragasztottunk egy olyan fényképet amin a családból mindenki közeli ott van (ballagásomkor készült,jól jött utólag is)
és mivel rengeteg fénykép csak zacskókban,boritékokban volt neki,ezért mindenki (kb 10-en a családból) rászánt egy napot,és együtt beragasztgattunk azt a rengeteg fényképet...
annyi történetet hallgattunk végig,és végre senki nem mondta hogy de sokat beszél a dédi (amugy mindig a szomszédokról pletykál,az nem igazán érdekes)
de ez...nekünk is örök emlék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!