A legjobb haverom akar öngyilkos lenni. Mit tegyek hogy megakadályozzam?
Tartom benne a lelket, de nem tudom hogy én meddig fogom még bírni. Elveszíteni nem akarom, annak tuti nem lenne jó vége.
Mind amiatt van, hogy egy lány elhagyta. Hogyan kéne rávenni, hogy nincs értelme meghalnia, attól nem lesz jobb.
Idegileg már én is kivagyok bukva egy kicsit.
sejtem még sulisok vagytok. itt a tavaszi szünet, hívd meg magadhoz a hétre, vagy menj te hozzá, esetleg felváltva.
kell neki egy jó kis kikúrálás a báantból, és jobban lesz hidd el.
mennyi ideje van ilyen rosszul?
arra már tényleg pszichiáter.
ezzel te nem tudsz mit csinálni, legyél mellette és ennyi. próbáld eltessékelni orvoshoz, próbálj új nőt találni neki (csak ha ő is akarja) de az már kevésbé hiszem hoyg csak a nőről szólna.
16:50-es válaszoló vagyok.
Ez így nem túl jó helyzet.Tényleg amint tudtok,találkozzatok,beszélgess vele nagyon sokat!De ne a kapcsolatokról,meg a csajozásról,ilyenekről most semmiképp sem!
20/N
17:18-as vagyok.
Majd írj mindenképpen,hogy sikerült-e találkoznotok,és jobb belátásra tudtad-e bírni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!