Mit szóltok ehhez, hogy próbára tett?
A pasimmal nem régóta vagyunk együtt. Nagyon nehezen akarta elárulni, hogy mivel foglalkozik, majd végül egy olyan foglalkozást mondott nekem, ami hát talán keres annyit, amennyi épp a megélhetéshez kell, de egy tisztességes munka. Több, mint 1 hónap után kiderült, hogy sokkal magasabb beosztásban dolgozik és nem is kis összegeket keres. Szóval hazudott nekem a munkáját illetően. Azt mondta azért, mert volt már rá példa, hogy a nők a pénze miatt maradtak vele és megpróbálták őt kihasználni. Szóval próbára tett, hogy önmagáért vele maradok e.
Tudom nem egy hatalmas probléma ez, de mégis zavar, hogy rám is úgy tekintett, mint ezekre a múltbéli nőkre és, hogy a kapcsolatunk egy hazugsággal indult. Ti mit gondoltok erről? Haragszom rá, de valahol megértem őt..
Én azt nem értem, hogy nem vetted észre a dolgain, hogy nem egy minimálbérből vette?
Elég keveset találkozunk és valahogy sosem nézegettem annyira a holmijait.
Egyébként köszönöm a megosztó véleményeket.
Nem hagyom ott a búsba, mert szeretem. El fog múlni ez a harag nem sokára, ahogy ismerem magam, de azért nem esett jól.
"Engem ha egy pasi próbára tenne, azonnal azt szűrném le róla, hogy
1.Bizalmatlan.
2.Előítéletes.
3.Hazudós.
4.Anyagias.Ha ugyanis nem lenne az, akkor nem zavarná, hogy a nőknek imponál hogy pénze van, sőt, talán még örülne is neki.
5.És ez a legfontosabb:bármikor újra próbára tehet más dolgokban."
Egyetértek!
Te nem egy nő vagy, hanem Te Te vagy. Ne általánosítson.
Nekem is sértő lenne az ilyesmi.
Bizalmatlan, valószínűleg másban is bizalmatlan típus, érzelmi kérdésekben stb...
Rossz az ilyen férfival lenni, mindig gyanakszik, hogy hol vágják át, hol támadják hátba. És az évek során ez lehet, hogy csak rosszabb lesz.
Én nem szeretem az ilyet, mert ez olyan, mintha téged is abba a kategóriába tenne, hogy "hátha becsap, soha nem lehet tudni."
Nem szép dolog ilyen előítéletesnek lenni, ha csalódott, ha nem.
Milyen lenne már, ha egy csalódott nő meg mindig azon gyanakodna, hogy a párja nem csalja-e meg?
Fárasztó az örökös bizalmatlanság, és tönkretehet egy kapcsolatot.
Akik most itt fel vannak háborodva, pl. utolsó, képzeld el fordítva. Téged vettek már le páran, néhány pasiról kiderült, hogy csak a lédre utazik. Nem tennél óvintézkedéseket? Nem érdekelne egy idő múlva, hogy ki az, akit valóban Te érdekelsz és nem a jómód?
Na ugye!
Szerintem azt úgyis észre lehet venni, ha valaki csak a pénzre hajt.Ha csak nem teljesen naiv az a férfi, akkor könnyen észreveheti.Tehát teljesen felesleges a titkolózás.
Engem például gyakran meglopott a párom.Pedig amúgy is megosztottam vele mindenem, de ez nem volt neki elég, úgy látszik.Na, akkor most én is feltételezzem azt, hogy minden férfi kleptomániás és azért jön velem össze, hogy meglopjon? Nem, nem gondolok ilyesmire.Igaz, jobban figyelek az értékeimre, pénzemre , na meg a társamra.De ennyi épp elég.Nincs szükség próbatételekre.Azóta nem is volt hasonló problémám senkivel.
Mellesleg volt egy olyan alkalom, mikor egy első randin a pasi próbára tett.Randi közben megcsörrent a telefonja és azt mondta , az egyik barátja hívta, beszélnie kell vele sürgősen.Vele mennék-e?Mert akkor a találkozás után még tudnánk folytatni a beszélgetést.Jó, vele mentem...Nos , az adott helyen semmiféle baráttal nem találkoztunk, ugyanis ez az egész csak arra volt jó, hogy a pasi kiderítse, mennyire vagyok rugalmas...Ezt őszintén bevallotta nekem.Én pedig közöltem vele, hogy most rugalmasan otthagyom.És még örülhetett neki, hogy vertem pofán.Persze, leesett az álla, nem ilyen reakcióra számított.Hát, máskor tegye próbára az anyukáját.
Egy percig sem bántam meg, hogy nem kezdtem kapcsolatba vele.Én nem leszek tesztalanya senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!