Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » SZÜLŐK! Ti mit szeretnétek,...

SZÜLŐK! Ti mit szeretnétek, milyen élete legyen a gyereketeknek/gyerekeiteknek?

Figyelt kérdés

Lenne néhány kérdésem, kérlek kedves szülők, válaszoljatok!

1. Ha szomorú a gyereketek, megkérdezitek Tőle mi a baj, miért szomorú, mi nyomja a lelkét? Vagy inkább kihasználjátok és még tesztek rá egy lapáttal?

2. Ha kijárta az iskolát és nem tud elhelyezkedni, mert egyszerűen nincs munka, akkor bántjátok ezért vagy inkább mellé álltok és bíztatnátok, hogy ne keseredjen el?

3. Ha a gyereketek összejön valakivel, akkor örültök neki vagy minden áron keresztbe tesztek, hogy szakítsanak? Normális párkapcsolatra gondolok (fiú-lány).

4. Ha új (normális) barátot szerez a gyermeketek, akkor örültök neki, hogy még több barátja lett vagy bántjátok ezért?

5. A gyermeteknek boldog, normális életet szeretnétek vagy hogy szenvedjen élete végégig?

2011. ápr. 18. 09:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Mint pl: a 10:18-as.A gyermekeit okolja a saját gondjai miatt.Pfff

1.Megkérdezem, mi nyomja a lelkét, tudok -e segíteni valamiben?Ha szomorú, az nekem fáj a legjobban.

2.Soha nem bántanám azért, mert nincsen állása, tudom, hogy egy jó tanuló szorgalmas fiú, / még most fog érettségizni/, és nem lesz egy naplopó.Amíg bírjuk támogatjuk.

3.Miért tennék keresztbe?Az Ő boldogságánál nekem nincsen nagyobb öröm.Most is szeretem az éppen aktuális barátnőt.

4.Örülök mindennek, ami Neki is örömet okoz, így a barátoknak is.

5.Természetesen boldog életet.

Na, én végig nyögtem a kérdésedet, a vége fele tudatosult azért bennem is, hogy elég felesleges koptatnom a klaviatúrát, de most már Te is elmondhatnád, hogy mire fel ezek a kérdések?

2011. ápr. 18. 11:18
 12/12 anonim ***** válasza:
10:18-as vagyok, nem a gyerekeimet okolom, hanem magamat, hogy nem tudok megfelelően gondoskodni róluk sem anyagilag, sem mentálisan, stb, de aki nincs a helyemben úgysem érti. Én sem tudom milyen, ha vkinek eltörik a lába, mert az enyém még nem volt eltörve.
2011. ápr. 18. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!