Hogy tanítsam meg a barátomnak, h ne késsen állandóan a találkozókról?
20éves, és állandóan elcsúszik az idővel. Engem ez borzasztóan idegesít, h mindig én várok rá. Volt, h 10 perccel később mentem oda, épp akkor hívott, h hol vagyok, nemsokára megérkezik....tehát ez sem használt. H "leckéztessem" meg?
köszönöm
én max fél órát vagyok hajlandó várni, utána hazamegyek, vagy elmegyek valahova. jöjjön utánam, ha annyira akar látni :D ha felhív, hogy hol vagy, kerekperec mondd meg, hogy itt és itt vagy, de nem vagy hajlandó visszamenni.
nem biztos, hogy ide tartozik. volt egy barátom, aki mindig ilyen 20-40 perceket késett. aztán bkv sztrájk alatt tavalyelőtt nem járt a hév, pótlóbuszok jártak. ahol lakom, pont a fordulóban van a buszmegálló, tehát nem az utca két oldalán és mindkét irányba közlekedő busz ugyanott áll meg. én meg rossz buszra szálltam és eleinte fel se tűnt, hogy most rossz helyen lennék :D késtem másfél órát. megvárt, utána nem késett soha egy percet sem :D:D
nálunk ez úgy működik, hogy 5p késés után 100ft. aztán közösen elisszuk vagy elesszük.
10 percnél többet késni iszonyat nagy taplóság, pláne úgy, hogy a másik pontos.
innentől vagy az van, h odarendeled magadhoz, és ameddig várod, addig is tudsz tanulni, olvasni, takarítani.
vagy: odaérsz időben a helyszínre, ha nincs ott, akkor hívod, hogy oké, még 10 percet várok rád, utána hazamegyek, ha akarsz jössz.
az nem szívatás, h nem hagysz magadból hülyét csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!