Tényleg csak teher vagyok az emberek számára?
Úgy érzem, valami szeretethiányos szörny vagyok, aki csak ráerőlteti magát a körülötte élőkre. :(
Észrevettem, hogy mindig mások hagynak ott, hogy úgy mondjam. Úgy értem: pl. beszélgetek valakivel, a másik fél mondja, hogy na majd később beszélünk, vagy egyéb ilyenkor szokásos szöveg.
És a párom sem kivétel. Sokszor napokig nem találkozunk, főleg az utóbbi időben, és ő nem érti, miért baj ez nekem. Szerinte, idézem: "Miért kell mindig egymás s*ggében lenni?" Most is este van és most keres, ugyanaz a folyamat... 1 óra msn (az is mindig megszakad a hülye netem miatt), aztán bejelenti, h most megy, ha nem gond... Mindig ő. És mindig ő jelentkezik. Úgy érzem, ha én hívtam volna nap közepén, hogy beszéljünk, összedőlt volna a rendszer. :( Mert akkor fix, h nem mehetne net elé, mert mondjuk az unatkozó, nyugdíjas apja kitalált neki valami jobb programot...vagy szimplán elfoglalja a laptopját, holott annak is van gépe.
Biztosan velem van a gond, csak nem tudom, hogy változtassak a hozzáálláson. Tényleg szomjazom az emberek társaságát, mert olyan egyedül vagyok. :(
22L (párom 27)
Most mennem kell,de majd elmondom,hogy mi a gond veled...
szia
Elsõ de utàlatos vagy.:)
Neked is meg kell tanulnod nemet mondani, na ez az ami nekem is hànyzik.
szerintem ha ekkora teher vagy a barátod számára akkor ott azért elég nagy bajok vannak. ráadául 1 óra msn(?!miért nem találkoztok??) beszélgetés nem sok...
inkább keress valakit akinek fontos vagy.
Első: ezen mosolyogtam, amint leesett a poén. :)
Köszönöm a válaszokat! Igen, úgy érzem, nemet kéne mondanom, de sosem teszem, hisz vágyom rá... de mégis kéne, hogy ne tűnjek már ilyen nyomulónak...
Mármint főleg párommal. Munka után megkaptam tőle, hogy ráerőltetem magam. :( Mikor szóba jött, hogy megint 3 napig legyünk külön...
18:19
Nem vagyok unalmas. Alapból nem szoktam a kollégáimhoz sem a saját bajaimmal nyomulni. Viccelődni szoktunk, a reakciókból azt szűröm le, h kedvelnek. Nem is ők koptatnak le.
18:20
Le tudom magam foglalni. Alapból zárkózott vagyok, keveseknek nyílok meg. Általános beszélgetésekbe szoktam csak elegyedni, inkább hallgatóság vagyok, mint aki zúdítja a hülyeségeit... ismerek ilyeneket, mindig megtalálnak, buszon, akárhol...
Pont hogy nem akarok olyan lenni, Isten ments, hogy teher legyek, mégis az vagyok a páromnak... mert vele szemben úgy érzem, nem kéne távolságtartónak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!