Az átlagos 30-as férfiaknák, általában, hány kg nők tetszenek 80-70-60kg?
Több szempontból buta kérdés.
1. Egy szerelemben nem a kilók számítanak, ahogy ezt már csomóan írták.
2. Miért az "átlagos 30-as férfinek" akarsz tetszeni? Neked elég az "átlagos"? Mert nekem nem kéne egy "átlagos 20-as nő", nekem az kell, akit én különbnek látok. Onnantól ő nem átlagos.
3. Igazából senki sem "átlagos", csak ha messziről nézed.
30éves volt az exem, én 60kg vagyok 180cmhez.
átlagos harmincas.
Így most jobb támpont?
Amúgy sose kérdezte hány kg vagyok, max mosolyogva megjegyezte, híztam vagy fogytam szerinte, de h mennyiből mennyit azt 2év alatt se tudta meg, mert lényegtelen.
Legyen csini és ápolt, adottságainak megfelelően öltözött...
Tegnap 22:07:
"Szerintem a 30-as férfiaknak már nem elég az 50-60 kilós piszkavas típusú nők, ők már a teltebb formákat részesítik előnyben akin foghatnak is valamit."
Hát ez vicces, mert a "piszkavas típusú" nők után ugyanúgy megfordulnak a "komoly", 30-as pasik is (miután megvigasztalták magukat azzal, hogy nekik már az a nő való, akin van mit fogni, hiszen többnyire olyan jut nekik)... Rosszul viselem az álszentséget...
Egyébként nem értem, miért kell az egyik típust leszólni csak azért, hogy a másiknak kedvezzünk? Kedves, kiegyensúlyozott, ápolt nőkre buknak a pasik, és nem hinném, hogy mérleggel és colostokkal a zsebükben szaladgálnak, hogy lemérjék, jó-e a súlya az illető nőnek... Nem kolbász vagyok a hentesnél a falon, és a párkapcsolat sem húspiac. Az én szememben ocsmány a szilikonnal fújt 50 kilós műnő is, és lehet szuperszexi egy kissé párnázottabb 30-as anyuka is, itt csak az a fontos, hogy tudja-e viselni az adottságait, tud-e bánni velük. Egyébként pedig ha valakinek szép szeme van, azzal mindent elér, legyen akárhány kiló. :)
Nekem 18 évesen volt egy 37 éves párom, majd 20 évesen volt egy 36 évessel futókalandom.
Akkor 168 cm-hez voltam 55 kg, természetes nagy mellek, keskeny csípö, kerek fenék, de sosem volt rajtam háj. Akkor még sokan megfordultak utánam.
Szülés után egy betegség következtében nagyon lefogytam, 45-47 között ingázom. Hiába veszek fel szexi ruhát, senkit nem érdekel. Most persze lehet a szülésre fogni, de nem viszem magammal mindenhova a gyereket, a homlokomra meg nincs felírva, hogy anya vagyok.
Egyértelmüen úgy vettem észre, hogy vékonyan kevésbé kellek, mint normál testalkatúan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!