Lehet még egyáltalán reménykedni?
A helyzet a következő: 2 éves házasság, de 7 éves kapcsolat, 10 hónapos gyerek, közös lakás hitellel.
A férj az a típus, akit megkeserített a pénz hiánya, sok munka, és nem tud semminek huzamosabb ideig örülni, mindig morog, csak az a kikapcsolódás ha fekszik vagy tv-t néz.
Minden ünnepet elront azzal hogy vagy elfelejti, vagy morog hogy drága venni valamit. A gyerekkel annyit törődik hogy játszik vele ha mindketten jókedvűek és nem fáradt éppen.
Igazából átlag háromnaponta van vita (általában pénz miatt), és mindig ugyanaz: bocsánatot kér bociszemekkel, de a lényegen ez SEMMIT nem változtat. A baj az hogy az apja egy mogorva, lusta fráter, mintha férjemet látnám 20 év múlva és lassan már beleőrülök a gondolatban hogy jaj pont olyan lesz ő is, apja és anyja gyakorlatilag már alig szólnak egymáshoz, drága apja csak a fekvéshez ért ha épp nem melózik, vagy az akciósorozatokhoz.
Mit tennétek? Javítható ez? Barátok tanácsolták, kapcsolódjunk ki együtt. Na persze próbáltam, de sétálni nem akar mert ahhoz fáradt, vacsorázni nem akar mert az pénzbe kerül. Az örök ellenségek: a fáradtsága és a pénzhiány.
Mit csinálnátok? Mert hát persze a legeslegfontosabb tényező: a gyerek, akit imádok és akinek a legjobbat akarom. Tényleg csak az érdekelne, ki mit tenne ha így élne.
Én is így jártam. Sőt rosszabbul. Megoldás? Elválni!- mondják sokan. De ez azért nem olyan egyszerű.
Talán ha az anyóspajtással beszélnél erről, kitalálnátok valamit, hogy a "fiúkat" hogy lehetne felrázni.
hát nehéz kérdés...az a baj,hogy van közös gyerek(ne értsd félre,nem hibának tekintendő csak így nehezebb a helyzeted).Ha nem lenne,akkor hipp-hopp egy-két válási papír ha nem változtat magán.De gyerekkel ez nem tanácsos,mert apa nélkül szörnyű felnőni,én tudom,apámék elváltak 3 éves koromban :(
Szerintem beszélj vele hogy váltzotasson mert ha nem,elhagyod(persze ezt csak blöffből mondd mert gyerek miatt úgyse hagyod el ennyiért,bár én azt is megérteném és sztem a gyerek is).Légy meggyőző,ne látszódjon hogy csak blöffölsz.
Írd le hogy mi lett,remélem sikerrel jársz.
A pénz dolgot csak úgy tudjűtok megoldani hogy:más munka.
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!