Szüleim úgy buliznak mint a tinédzserek. Nektek is?
Figyelt kérdés
46-43 évesek, de szombatonként ugyan úgy csörög a telefonjuk mint nekem. "Na akkor hova mennyünk ma?" Hajógyárira szoktak menni, reggel 6-ig, nyáron meg Flört, vagy Palace. Pár éve játszák ezt, nem nézik ki őket ilyen helykről?2011. ápr. 16. 20:49
11/12 anonim válasza:
Folyton, isznak, hánynak, bömböltetik a zenét egész nap, táncolnak az asztalon. Munka után alig várják, hogy hazaérhessenek, máris nyakát szegik az üvegnek, majd hánynak, döngetik a zenét és ugrálnak az asztalon. Soha nem tudok tőlük tanulni, ki kell mennem a kertbe, ott már jobb, de télen azt sem tehetem meg. Azt hiszik, csak ennyi az élet.
12/12 anonim válasza:
Az én szüleim már 50.en felüliek, de járnak házibulikba, Szilveszterezni, vagy más alkalmakra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!