Mit kellene tennem? A barátommal már majdnem 2 éve vagyunk együtt, egész szépen megy minden, egészen addig amíg én fel nem hozom azt a témát, hogy külföldre szeretnék menni. Ő hungarista én meg el akarok innen menni (egyelőre még nem örökre).
Egy év nem olyan sok idő,amit ne lehetne kibírni, ha tényleg komoly a kapcsolat. (Mennyire van messze az ország, azért haza tudnál 1-2-szer jönni?)
A hungarizmusnak ehhez semmi köze, nem örökre akarsz kitelepedni.
Ha nem érti meg,hogy ez Neked fontos, nem szeret igazán.
Ha lemondasz miatta erről, meg fogja terhelni a kapcsolatot, neheztelni fogsz rá.
Amikor megadatott a lehetőség h kimenjek, az akkori párom nekem is ugrált, hogy hogy képzelem stb...
elmentem a probára, megfeleltem, indulás előtt kitettem a szűrét egy héttel... nem bántam meg a döntésemet.
Annak ellenére, hogy külföldön vagyok, otthon vár a párom, mert valahogy az égiek úgy akarták, h mi akkor találkozzunk, amikor. :) Evvan. De boldog vagyok!
tudod, spontán ember vagyok.
igazából én a külföld felé hajaztam alapból, de mondom nem fair így, h barátom szinte esélyt sem kapott. hogy mi hozta meg a döntést? a dobókocka. ha páros, külföld; ha páratlan, szerelem. 6ost dobtam. és rájöttem, hülye voltam, h nem korábban költöztem ki!!!mindez 3 éve történt, akkori barátom egy éve a férjem, másfél éve jött utánam :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!