Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kellene tennem? A barátomm...

Mit kellene tennem? A barátommal már majdnem 2 éve vagyunk együtt, egész szépen megy minden, egészen addig amíg én fel nem hozom azt a témát, hogy külföldre szeretnék menni. Ő hungarista én meg el akarok innen menni (egyelőre még nem örökre).

Figyelt kérdés
Az utóbbi napokban kaptam egy olyan ajánlatot, mellyel megvalósulna az egyik álmom, melyről már gyerekkorom óta álmodozom: az egyik kedvenc országomba mehetnék, és ott dolgozhatnék egy éven át. Még csak 18 vagyok, de nem tudom, h mi lenne a helyes döntés. Egy biztos: a barátom semmiképp sem jönne velem(hacsak nem történik valami csoda). Szerintetek mit tegyek? Menjek el, vagy próbáljam meg vele itt a gimi után???? Segítsetek!!!:(
2011. ápr. 16. 16:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Egy év nem olyan sok idő,amit ne lehetne kibírni, ha tényleg komoly a kapcsolat. (Mennyire van messze az ország, azért haza tudnál 1-2-szer jönni?)

A hungarizmusnak ehhez semmi köze, nem örökre akarsz kitelepedni.

Ha nem érti meg,hogy ez Neked fontos, nem szeret igazán.

Ha lemondasz miatta erről, meg fogja terhelni a kapcsolatot, neheztelni fogsz rá.

2011. ápr. 16. 18:19
 12/17 anonim ***** válasza:

Amikor megadatott a lehetőség h kimenjek, az akkori párom nekem is ugrált, hogy hogy képzelem stb...

elmentem a probára, megfeleltem, indulás előtt kitettem a szűrét egy héttel... nem bántam meg a döntésemet.

Annak ellenére, hogy külföldön vagyok, otthon vár a párom, mert valahogy az égiek úgy akarták, h mi akkor találkozzunk, amikor. :) Evvan. De boldog vagyok!

2011. ápr. 16. 19:15
 13/17 anonim ***** válasza:

tudod, spontán ember vagyok.

igazából én a külföld felé hajaztam alapból, de mondom nem fair így, h barátom szinte esélyt sem kapott. hogy mi hozta meg a döntést? a dobókocka. ha páros, külföld; ha páratlan, szerelem. 6ost dobtam. és rájöttem, hülye voltam, h nem korábban költöztem ki!!!mindez 3 éve történt, akkori barátom egy éve a férjem, másfél éve jött utánam :)))

2011. ápr. 16. 20:37
 14/17 anonim ***** válasza:
En biztos nem hagynam ki ezt a lehetoseget... mond neki hogy ha szeret teged veled megy vagy megvar...
2011. máj. 2. 13:47
 15/17 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat:)
2011. máj. 16. 15:11
 16/17 anonim ***** válasza:
Pont ez volt a szitu nälam is, csak én 19 évesen mentem ki. Egy 5 éves kapcsolatot hagytam ott. Akkor fájt, de nem bántam meg. Szerintem menj ki.
2018. jún. 17. 08:30
 17/17 anonim válasza:
Már régi kérdés... Azóta mi lett?
2018. okt. 18. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!