Van jövője az olyan kapcsolatnak, ami már a második, harmadik randin elkezdődik? (csók) Nem korai kicsit?
Mi sosem randiztunk, ismerősök voltunk, pár hónapig csak egy társaságba jártunk...egy este megcsókolt azóta vagyunk egy pár...nem értem miért lenne ez gond:)
21-L
Nálunk a megismerkedésünkre pár órával már csókolóztunk. Másnap összeköltöztünk. Tavaly házasodtunk és van egy gyönyörü 7 hónapos kislányunk :)
Szóval...miért ne lehetne?:)
23/N
úristen! egy csók még nem a világ! ez csak a manifesztációja annak, hogy vonzó számodra az illető. nem kötelez semmire, ezután is lehet beszélgetni és ismerkedni. a szex már meredekebb, abból nem feltétlenül sül ki jó. érdemes vele legalább 1 hónapot várni, mert ezalatt meg tudod ítélni, hogy érdemes-e ilyen szinten elmélyíteni a kapcsolatotokat.
mi is aznap este csókolóztunk, hogy megismertük egymást, és ma már a vőlegényem! :D
Első randin felcipeltem az ágyamba,és nem csak simogattuk egymást...most már 4 éve közös az ágyunk,és gyűrű van a kezemen...
Az én páromnak tetszett hogy nem játszottam el a szende szüzet:)
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!