Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a második randin nincs csók, akkor "lőttek" a kapcsolatnak?
Azt hallottam,h a lányoknál állítólag vannak ilyen szabályok:)ha a 2. randin nem történik semmi testiség,akkor a lány barátként kezel.ez igaz vagy csak halandzsabandzsa?
Őszintén szólva nekem idő kell,h azt érezzem,h meg akarom csókolni,és nem csak azért,....mert a 2. randin csókolózni kell.
van valami módja annak,h a Lány egy kicsit tovább várjon,h jobban megismerjük egymást?
meg lehet hülye vagyok,de...szeretem ha vmihez kötődik az első....viszek neki vmi ajándékot,vagy sötétbe sétálunk...az olyan romantikus,mintha csak a 2.randin lekapom:(
várom a válaszokat,minél többen légyszi!köszönöm
22F
Igen, hülye vagy! XD
Szerintem ne törődj ilyen törvénylegendákkal, csak lazán!
22/F
Sztem is hülyeség. Én még nem hallottam ilyen szabályról pedig lány vagyok.:D
És sztem igazad van..mármint h vmihez kötődjön...:D
Nem kell rögtön lekapni senkit. Lehet hogy neki a gyors csókból az jönne le hogy minnél többre vágysz már...
16/L
Ezt a hülyeséget meg honnan szedted?
Nem fog történni semmi baj, nekem az 5. úgymond "találkozás" után történt a csók. De ha sokáig húzod, de eközben a csaj mondjuk azt hogy odáig van érted és már kívánja, hogy megcsókold akkor a találkozásoknál meg főleg az elköszönésekkor sokat fog babrálni , aha jólvan ok ,és, talitunk még, mikor jösz aha ok jólvan akkor most gondolom már mész is,... stb stb észre lehet venni ha a lány már vágyik rá ezzel csak azt akartam mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!