Hogyan deríthetném ki, hogy megcsal e a férjem? Normális
válaszokat szeretnék!
Ha meg szeretője lenne, akkor azzal megbeszélhetné, hogy ne hívja ha már otthon van. Szóval nem biztos, hogy tényleg van valakije, bár sanszos. Mert ha nekem lenne valakim, akkor biztos nem akarna lebuktatni, hogy csak úgy hívogat, mikor már otthon vagyok. De a szokások megváltozása sajnos mindig valamit jelent. Remélem ebben az esetben csak azt, hogy évek alatt tele lett a hócipője és fél évvez ezelőtt döntött úgy, hogy ne zaklassák otthon.
Az, hogy másképpen készül reggel azt jelenti, hogy jobban odafigyel a kinézetére?
2011. ápr. 13. 15:10
A szexben történt-e változás? Mennyiségben, minőségben, esetleg a szexuális szokásaitokba hozott-e valamilyen változtatást, új módszert, pózt, technikát stb.? Vagy pont a fordítottja, lényegesen kevesebb szexet igényel, gyors, rövid stb?
2011. ápr. 13. 15:27
Előző vok. Ezekből esetleg lehet következtetéseket levonni, de nem feltétlenül biztos.
2011. ápr. 13. 15:28
14/21 A kérdező kommentje:
Eddig többnyire csak este fürdött.Pár hónapja áttért a reggeli fürdésre is.Még ha későn keltünk is fel,akkor sem ment el fürdés nélkül dolgozni.
15/21 A kérdező kommentje:
A szexben nem történt változás, hetente kb kétszer voltunk együtt és ez most sincs másként.Néha van olyan érzésem mintha nem lenne kedve hozzá,csak kötelességből van velem.
Munkahelyén mi a helyzet? Mert ha általában munka után otthon van és kifejezetten a melóhelyre menet fürdik meg reggel is, akkor talán ott lehet valaki. Tudod, hogy kik a munkatársai? Ismered őket? Vannak nők is? Van olyan, aki szóba jöhet, mint egy szerető? Az emberek 80%-a a munkahelyén szűri össze a levet valakivel. Ott töltjük a legtöbb időt ugyanis a családon kívül. De ne keseredj el, mert ezek azért még nem perdöntő bizonyítékok, de nem ám. Ha 2x szexel veled, akkor azért nincs olyan nagy gáz. Pasik is vannak annyira érzelmi lények, hogy ha másfelé lenne érzelmileg, akkor biztos nem lenne ilyen sűrűn együtt veled. Én nagyon drukkolok neked, hogy ne legyen igaz a feltételezésed.
2011. ápr. 13. 18:34
17/21 A kérdező kommentje:
köszönöm a biztató sorokat,remélem tényleg csak képzelődök.
Szia!
Az jutott még az eszembe, hogy csak haza érve kapcsolja ki a telefont (hét közben), vagy egész hétvégén is ki van kapcsolva? Mert 7végén ugyebár nem zaklatnák melóval...(ha esetleg ki lenne kapcsolva). Ha pedig 7végén használja, akkor nem biztos, hogy nő van a háttérben.
Üdv!
2011. ápr. 14. 13:27
19/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy ennyire érdekel a történetem.Elkell mondjam hogy szinte soha nincs itthon.Elmegy reggel és csak este jön haza.Hétvégén is dolgozik állandóan.A telója ugyanúgy kivan kapcsolva mindig.Tudom a pin-kódját,de nem tudom belenézzek-e.Olyan rosszul érzem magamat hogy kételkedek benne:((
Ha ennyire zavar, akkor nézz bele. Mert ha nem nézel bele, akkor itt elsorvadsz a nagy képzelgésben. Ha nem találsz benne semmit, akkor megnyugodhatsz, ha meg igen, akkor az persze gáz, de legalább nem leszel továbbra is átvágva.
2011. ápr. 14. 13:50
Kapcsolódó kérdések: