Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elég kinos kérdés. Mit tehetnék?

Elég kinos kérdés. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Osztálykirándulásra megyünk május végén ami 12000 Ft.Sajnos szüleim most a kiadások miatt nem tehetik mg,hogy kifizessék nekem.Nem tudom mit tegyek,mert ha lemondom az egész osztály nem mehet,és akkor én leszek a bűnbak.Olyan rossz érzés.

Mit tehetnék ?

2011. ápr. 12. 19:41
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, beszélsz az osztályfönököddel és találtok egy megoldást. Nekem is volt anno ilyen és az iskola kifizette volna, söt még költöpénzt is kaptam volna valamennyit, mert van nekik ilyenre keret...

Az már a másik dolog, hogy nem fogadtam el.

A tanár nem fogja elmondani senkinek, úgyhogy nyugodtan keresd meg és beszélj vele négyszemközt.

2011. ápr. 12. 20:00
 12/22 anonim ***** válasza:
Sajnálom a helyzetedet. Szerintem az osztályfőnöködnek mondd el őszintén négyszemközt, meg kell értenie. Ilyen szar gazdasági helyzetben szinte már nem is ciki, ha valaki anyagi okokból nem tud részt venni egy ilyen drága osztálykiránduláson. Az osztálytársaidat pedig szereld le valami jó kis családi kifogással. Ha hétvégén lesz a kirándulás, akkor mondhatod, hogy egy rokonod esküvőjére vagytok hivatalosak. Hétköznapra is ki lehet találni, valami fontos családi eseményt. Az lenne a legjobb, ha utólag és vagy részletre törleszthetnéd, mert egy osztálykirándulás mindig jó buli. Én drukkolok neked.
2011. ápr. 12. 20:01
 13/22 anonim ***** válasza:
Beszélj az ofőddel! Nálunk is volt olyan, hogy az osztálypénzből megelőlegezték, és utána törlesztette vissza....
2011. ápr. 12. 20:14
 14/22 anonim ***** válasza:
nekünk volt olyan h az iskola alapítványa kifizette neki és sztem is beszélj osztályfőnököddel
2011. ápr. 12. 20:16
 15/22 anonim ***** válasza:

Nem fogják lemondani ha te nem mész.

Viszont neked aznap be kell menni egy másik osztályhoz (ugyanúgy ahogy egy másik nap)...

Viszont azt én is szemétségnek tartottam, hogy több mint 10 évvel ezelőtt havonta nekünk is 1500-2000 Ft-ot kellett "osztálypénz" címén kifizetni...én simán elköltöttem volna ezt a pénzt értelmesebb dolgokra (pl: 10 db pulcsi....vagy befizettem volna magamat a menzára minimum 5 hónapra :((()

Az hogy a többiek majd megelőlegezik, az szerintem szánalmas (már bocsi). Figyú... szerintem te nem is akarnál az oszt társaid előtt meghunyászkodni, és nem is akarsz suliba menni.... mi lenne ha aznapra kikérnének a szüleid - előre - a suliból... vagyis lenne egy nap szüneted.. :) aztán elő lehetne jönni olyan sztorival hogy temetésre kell menned... vagy esküvőre kell menned, és ezért nem mehetsz az osztállyal... vagy a szüleidnek külföldre kell mennie egy rokonuk miatt és téged meg nem akarnak itthon hagyni napokig...

2011. ápr. 12. 20:22
 16/22 anonim válasza:

A legjobb megoldas az lenne ha bexelni az osztalyfonokoddel,felrehivnad es ugy h ha szegyeled az osztalytarsaidtol(amugy meg nem kell szegyelni hiszen nem a te hibad)

Esetleg ha nagyon nem akarod elmondani akk mondd azt pl h akk sajnos nem tudsz menni mert akkor lesz az unokatesod kereszteloje v vlmi hasonlo eskuvo,bermalas stb

Remelem tudtam segiteni

2011. ápr. 12. 20:36
 17/22 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen,aranyosak vagytok !! :)
2011. ápr. 12. 20:40
 18/22 anonim ***** válasza:
Ha olyan fontos nekik, hogy menj, fizessék ki szépen helyetted.
2011. ápr. 12. 20:54
 19/22 anonim ***** válasza:
3nap diákmunka és pipa:P
2011. ápr. 12. 22:16
 20/22 anonim ***** válasza:
nekünk sincs mindig pénzünk én dolgozom heti 1-2x diákmelót nem vészes biztos kapsz valami melót és mehetsz táborozni is sok sikert
2011. ápr. 12. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!