Gyors válaszokat pls. Miért van ez?
Mostanában semmi nem jön össze,se a fiúkkal kapcsolatban.Sok barátommal össze vesztem,a családom is megbolondult,semmi nem jön össze. Se a suli,semmi. Már tiszta ideg vagyok,mit tegyek?
17L
Szia, először is nyugodj le! Pihenj egy kicsit, gondold át magadban a dolgokat, tisztázd az érzéseidet, aztán gondolkodj pozitívan és úgy állj mindenkihez, mindenhez!
Elmúlik ez a rossz időszak meglásd!
Nem lehetséges,hogy fáradt vagy. Netán szerelmes és ez kuszál össze ennyire?
Szerintem a sulira koncentrálj jobban pl. házi feladat, dolgozatok...
A szüleiddel beszél és kérdezd meg,hogy mi a bajuk vagy ők mit látnak rajtad, szerintük miben változtál...
Szóval ne keseredj el!!!
Próbálj megnyugodni és mindent előre átgondoltam csinálni!!
Gondolkoztál már azon, hogy te csináltad magadnak ezt az egészet? Nyugodj le, gondold át a kapcsolataidat a szüleiddel, a suliban történtekkel, a barátaiddal ...
Biztos vagyok benne, hogy rájössz a válaszra.
Mi ebben nem tudunk segíteni.
De igen,nagyon szerelmes vagyok. :|
A srác nézeget nagyon,de állítólag nem tetszem neki,és nagy ívbe leszar,pedig a haverom.. Még azt se mondta hogy Boldog Szülinapot. :'(
Figyelj, ha valaki boldogtalan, rossz passzban van, akkor az meglátszik rajta.
Próbáld kiadni a dühödet (menj el futni, üss egy zsákot vagy csinálj 400 felülést), aztán nyugodj le. Tessék mosolyogni a tükör előtt, és elszámolni 10-ig mielőtt kinyitod a szád és rádörmögsz valakire.
A gödörből ki fogsz jutni, de tenni neked kell érte.
Üdv!
ui.: ha meg szerelmes vagy, ami viszonzatlan, akkor azt jól ki kell beszélgetni abarátnőkkel, nagyokat bőgni és csokit enni. Meg fagyit és sütit. Aztán megoldódik az is magától.
szerintem csak annyi, hogy most kicsit érzékenyebb vagy a szokásosnál:)
próbálj meg örülni a kis dolgoknak is...ha pl. vmi nem jön össze, ne gondolkodj annyit rajta, hanem nézd jó oldalát, vagy tereld el a gondolataidat:)
a barátaiddal beszélj őszintén, hogy nem úgy gondoltad, amit mondtál, és nem szeretnél velük rosszban lenni, csak mostanában olyan érzékeny vagy...biztosan megértik, ha jó barátok:)
a fiúval, akinek nem tetszel, azzal ne is foglalkozz...ha nem jössz be neki, akkor ne is érdekeljen...majd lesz, aki igazán szeretni fog, ez tuti...:)
ne lássa rajtad, hogy odáig vagy érte...:)
fel a fejjel csajszi:)
remélem segítettem:)
Köszönöm,aranyosak vagytok. :)
Hát igazából nem tudom hogy tetszem e neki? Mert sokat nézett,a szeme sarkából is,és ott volt ahol én..
Szóval.. De nagyon furcsa,majd tisztázom vele is,mert hogy nem adtam rá okot,az biztos. :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!