Kockáztatni a szükséges rossz eredményért? Ezzel viszont fontos "lényegi" dolgot teszek. Vagy inkább nem kockáztatni? Ezzel azonban elvész az a fontos "lényegi" dolog.
Olyan problémával nézek most szembe, ami a későbbi életemben (a jövőben valamikor) komoly és negatív kihatással lesz rám.
Most kell döntenem, hogy kockáztatok-e egy olyan dolgot, amit ha megteszek - a későbbi életvitelemet tekintve - a jövőben komoly problémákat okozhat. Ez viszont elég esélyes (hogy problémát okoz).
Azonban nem kell kozkáztatnom, ebben az esetben a most előttem álló döntési helyzetben siklik el egy nagyon lényeges dolog, egy elég meghatározó dolog.
Döntenem kell, hogy mit választok: nem kockáztatok, vagyis egy nagyon fontosat veszítek ezzel, vagy pedig kockáztatok, ergo vállalnom kell a következményeit...de a "lényeg" hosszútávon megmarad, és talán egyszer majd engem igazol...
Ti mit tennétek a helyemben?
(szándékosan vagyok ennyire homályos, nem szeretnék konkrétumokba menni)
A segítő válaszokat előre is köszönöm!
Az utolsó kettőnek köszönöm a válaszát!
Most már tudom, hogyan döntsek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!