Telefonos kérdés. Túlreagálom?
Elég sűrűn előfordul, hogy beszélgetünk telefonon a párommal, egyszercsak, miközben én egy mondat közepén tartok, azt mondja, hogy majd visszahívlak, és leteszi. Majd kb. 3 óra múlva visszahív.
Ezen úgy fel tudom idegesíteni magam... Volt, hogy kocsival úton volt, felhívott, majd pár perc múlva azt benyögte a telefonba, hogy rendőrök, és lecsapta. Aztán pár óra múlva felhívott, én meg addig idegeskedhettem, hogy történt valami vele.
Miért nem lehet megmondani, hogy ne számítsak arra, hogy majd 10 perc múlva visszahív, hanem majd csak órák múlva?
Most én reagálom túl? Vagy igazam van?
Én most ebből a viselkedésből azt szűröm le, hogy annyiba se vesz, hogy szóljon, vagy pötyögjön egy sms-t, hogy hosszadalmas dolga akadt, majd felhív, ha nyugodtak lesznek a körülmények.
Mert nekem az, hogy visszahívlak az azt jelenti, hogy fél-1 órán belül hívlak, és folytatjuk ott, ahol abbahagytuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!