Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Telefonos kérdés. Túlreagálom?

Telefonos kérdés. Túlreagálom?

Figyelt kérdés

Elég sűrűn előfordul, hogy beszélgetünk telefonon a párommal, egyszercsak, miközben én egy mondat közepén tartok, azt mondja, hogy majd visszahívlak, és leteszi. Majd kb. 3 óra múlva visszahív.

Ezen úgy fel tudom idegesíteni magam... Volt, hogy kocsival úton volt, felhívott, majd pár perc múlva azt benyögte a telefonba, hogy rendőrök, és lecsapta. Aztán pár óra múlva felhívott, én meg addig idegeskedhettem, hogy történt valami vele.

Miért nem lehet megmondani, hogy ne számítsak arra, hogy majd 10 perc múlva visszahív, hanem majd csak órák múlva?

Most én reagálom túl? Vagy igazam van?

2011. ápr. 10. 10:21
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
hááát azt hiszem,akkor megint szóvá kéne tenned és komolyan,mert a viccet csak le lehet legyinteni,de ha komolyabb hangvételű a dolog,akkor annak már súlya van és látja,hogy neked ez rosszul esik.
2011. ápr. 10. 11:15
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Az én párom ugyanez! Csak ő még olyanokat is csinál, hogy hívom és bele mondja a telefonba, hogy hívj vissza 2 perc múlva...ezt kb 6-7 alkalommal eljátszotta. Amíg betelt a pohár és szartam rá. Ha akar valamit hív, ha meg csak órák múlva biztos valami fontos dolga akadt. Hidd el, nem éri meg magad ezen idegesíteni, mert nem fog változni.

2011. ápr. 10. 11:15
 13/23 anonim ***** válasza:
Szerintem megszokhattad volna már hogy nála így van. Nem kell megsértődni, ki tudja mit csinál. Ha pl dolgozik, és megy hozzá valaki akkor lekell tennie és nem ér rá azt mondani hogy "jajj drágám ne haragudj de bejött egy ügyfél és most lekell tennem" hanem persze hogy aztmondja hogy bocsi, később visszahívlak. Utána meg lehet hogy dolga van, valami munka, vagy elhúzódik a beszélgetése akárkivel és kimegy a fejéből hogy vissza kell hívnia. A rendőrösre meg végképp ne izélj, megbüntetik rohadt sok pénzzel ha telefonálni látják, na olyankor tényleg nincs idő magyarázkodásra le kell tennie és kész.
2011. ápr. 10. 11:16
 14/23 A kérdező kommentje:
A rendőrös esettel nincs bajom, jól tette, hogy letette, de annak mondjuk örültem volna, hogy ha esetleg visszahív, ha tiszta a levegő, mert így már arra gondoltam, hogy megállították, megbüntették, vagy valami akármi történt...
2011. ápr. 10. 11:20
 15/23 A kérdező kommentje:
Meg igazából, most reggel, amikor hívott, otthon volt. Tehát nem dolgozott, nem ment sehová. Csak annyit hallottam, hogy valaki elkezd beszélni hozzá, és ő már mondta is, hogy majd visszahív.
2011. ápr. 10. 11:21
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

10:45-ös vagyok.

Hát ne viccesen mond neki, hanem teljesen komolyan, de nyugodt, higgadt beszélgetés keretében. Hisz ha csak elviccelődtök rajta, abból ő még nem fogja érezni, hogy ez nem jó így. Látod-látod itt a hiba a te részedről.

2011. ápr. 10. 11:22
 17/23 A kérdező kommentje:
Mostanában amúgy sem tökéletes közöttünk az összhang, többször kaptam hazudozáson... stb. Épp tegnap beszéltünk arról, hogy mi legyen a továbbiakban kettőnkkel... és valahogy azt vártam volna, hogy ezek után egy kicsit jobban figyel rám...
2011. ápr. 10. 11:23
 18/23 anonim ***** válasza:
Megcsal?
2011. ápr. 10. 11:27
 19/23 A kérdező kommentje:
Előfordulhat...
2011. ápr. 10. 11:37
 20/23 anonim ***** válasza:
Kérdezz rá!
2011. ápr. 10. 11:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!