Apám sokszor szidja a melegeket előttem de ez nekem nagyon rosszul esik. Hogy mondjam meg neki hogy a saját fia is meleg?
szerintem a melegekkel nincs semmi baj egészen odáig, hogy elkezdik provokálni az embereket azzal, hogy ők az azonos neműeket szeretik. a meleg is ugyanolyan emberből van, mint a nem meleg, és szerintem senkinek semmi köze hozzá, hogy ki kicsodát szeret. én sem járok ki az utcára üvöltözni, hogy hetero vagyok, mert ez magánügy. épp ezért az apukádnak sem szabadna felhúznia magát rajta, ha elmondod neki, mert attól te még ugyanúgy az ő fia maradsz. attól még nem leszel rosszabb ember, ha te a fiúkat szereted. épp ez a szép a világban, hogy sokfélék vagyunk.
szerintem üljetek le, és beszéljétek meg a dolgot, hidd el, utána sokkal jobban fogod magad érezni, mert már nem nyomja a lelkedet ez a teher. és ha nem kezded el sminkelni magad, meg nem beszélsz vinnyogós hangon, mint egy lány, előbb-utóbb belátja majd, hogy ugyanolyan normális ember vagy, mint mindenki más, csak épp más az ízlésetek.
mellesleg megjegyezném, hogy az ókorban épphogy a melegeket tartották a kiváltságos embereknek.
van itt néhány bunkó...
szerintem mondd el neki, hiszen előbb-utóbb kiderül. ha nem mondod el, valószínűleg rosszul fog esni, hogy hazudsz neki. ha elmondod, lehet, hogy rossz lesz a kapcsolat, sőt, meg is szakítja, de ha nem érti meg, hogy te ugyanúgy szereted, az már az ő dolga. az ő döntése lesz, hogy támogat-e, de a te lelkiismereted nyugodt lehet, megadtad neki a választás lehetőségét. sok sikert.
Szerintem ne mond meg neki, hogy meleg vagy. Ha ennyire nem szereti őket akkor majd minden dühét rajtad fogja leverni. Azt ne várd, hogy elmondod neki, hogy apa ne szidd már lécci a melegeket mert hát én is az vagyok, és akkor majd fény gyúl az agyába, hogy jaj hát így más akkor már nincs is semmi bajom velük, ha te is az vagy édes fiam. Van ismerősöm aki az anyjának nem meri elmondani, mert mikor látott egy meleg párt akkor kijelentette, hogy ha fiam te is az lennél esküszöm kirúgnálak otthonról, ezért inkább hallgat róla és kész.
Akik meg nem tudnak megbirkózni két férfi együttlétével azok miért ábrándozik róla? Én nem képzelget két nőről akik falják egymást, pedig engem nem is zavar, mert nem érdekel mit csinálnak. De akik ennyire utálják a melegeket mit vizionálják hogy mit csinálnak a hálóban? Aki nem bírja pl a boncolásokat vagy a tűt az se ábrándozik ezekről nem igaz, tv-ben is szépen továbbkapcsol és pont.
Másfelől meg undorodni a melegektől egy dolog de ezt folyamatosan hangoztatni pl itt elég szánalmas. Oké nem szeretitek őket, ők se titeket nem kell aggódni. Nem kell velük foglalkozni át kell nézni rajtuk és kész pont. Mellesleg szerintem az háborodik fel legjobban a melegeken, már elnézést, de aki nincs tisztában a beállítottságával. Aki tudja magáról hogy melyik csapatban játszik (nem fantáziál a másik felosztásról) azt én még nem hallottam melegeket szidni, pedig ők sem feltétlenül élveznék nézni a dolgot, de ők értelem szerűen inkább NEM FOGLALKOZNAK A TÉMÁVAL!
Most nem azért de miért választaná valaki magának azt, hogy meleg legyen, mikor nagy valószínűséggel a saját szeretett családján belül is nagy cirkuszt okozhat ezzel, és a társadalom sem igen akarja befogadni ? Miért is jó ez nekik ? Nem jó ! Nem tehetnek róla szerintem, elég baj ez nekik, hogy ezzel kell küszködjenek magukban ha meg megnyílnak, onnantól mindenhol mindenkivel szemben.
Ha apuddal jóban vagy, akkor mikor feljön ez a téma, akkor csak mondj rá valamit, hogy de attól még tök rendes lehet emberileg, csak hát van ez a "baja". Elég baj ez neki ! De elsőre ne nyílj még meg neki, csak így próbáld puhítgatni.
Nehéz ezt egy szülőnek elfogadni, nem is örömmel teszi, de azért mégiscsak a gyereke, el kellene fogadja. Én remélem nem járunk így, de ha mégis, akkor elfogadnám, ha nem is örömmel.
Megjegyzem a sexuális részét abszolut visszataszítónak tartom. Igazából nem is tudom, hogy melyik vezérli őket az érzelmi szálak (gondolom ezek először) vagy a sexuális? Vagy együtt jön ?
Ahh nehéz helyzet.
Az apukádat csak te ismerheted!
Ha rendes veled,és jó a kapcsolatotok,szoktatok egymással beszélgetni,és meg is tudod vele beszélni a gondjaidat,akkor szerintem nincs mitől félned.
Viszont ha annyira gyűlöli a melegeket,akkor lehet h tényleg rajtad vezetné le ezt a gyűlöletet.
Mennyi idős vagy:Lehet h később változni fog a helyzeted.
Ha csak most ismerkedsz a helyzettel,és csak alkalmi kapcsolataid vannak,akkor nem hiszem h muszály lenne elmondanod.Ha viszont tényleg úgy érzed h nem fogsz változni,és a fiúkat szereted,akkor lehet h el kéne mondanod.
Kristóf helyett belebújsz te egy zsákba, és szólsz Uhrin bácsiéknak, hogy csöngessenek be apukádhoz.
Apukád személyiségét nem ismerem. Neked kellene tudnod.
Ha már nem függesz tőle anyagilag, csak akkor mondd el neki. Így látatlanba ezt tudom mondani.
Egy jó szülő ráérez, hogy a gyerekével van valami. Egy idő után, ha nem mutatsz be lányt, nem alszik nálatok egy sem, akkor min. anyukádnak fel kellene, hogy tűnjön. A jó szülő tud mindent.
Én szülőként bár lányom van, azt gondolom, hogy elfogadnám, ha meleg lenne, és elkezdenék foggal-körömmel küzdeni a jogaiért. Itt Mo-n nem lehet átlagos életük a melegeknek, gyerekük inkább csak a nőknek lehet "problémamentesen". Ha fiam meleg csak szomorúságot éreznék, hogy nem tudok neki segíteni, hogy elfogadják az emberek. Aggódnék, hogyan lesz saját gyermeke.
Addig könnyű ítélkezni valaki felett, amíg hasonló szituációba nem kerülsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!