Van még itt olyan, aki őrülten magányosnak érzi magát?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 9. 15:56
13/23 anonim válasza:
Én is. :( Pedig van párom, csak magasról tesz rám.
14/23 anonim válasza:
Ilyenkor megfordul az ember fejében,hogy akkor miért is vagyunk vele.Ezt már sokszor megkérdeztem magamtól is!:(
15/23 anonim válasza:
Én már csak ezt nyomatom, a magányom már átcsapott monomániába..
De legalább ebben van energia, és düh és az egész szám oltári a gitárszólókkal együtt!
16/23 anonim válasza:
ma 18:00
Miért is vagyunk vele? Azért mert bármilyen hülyén is hangzik, lehet hogy nincs jobb...
Ha újrakezdenéd valaki mással az is csak ugyanide jutna, vagy idáig se.
Nincsenek csodák, főleg ebben a térségben nem.
17/23 anonim válasza:
csatlakozom, én is nagyon magányos vagyok:( egész nap nincs kihez szólnom, csak az anyámhoz, meg a 9 hónapos babámhoz, ennyi, pedig olyan jó lenne korombeliekkel beszélgetni néha bármiről, már az időjárásról is szívesen beszélgetnék, ha lenne kivel, röhej.
18/23 anonim válasza:
De még mindíg azt mondom.
http://www.youtube.com/watch?v=Oa5KiIYcdrM
"Iszok mert az életben örökké szoptam
iszok iszok iszok iszok csakmert szoktam"
19/23 A kérdező kommentje:
nem jó ez így, nagyon nem...
2011. ápr. 9. 19:54
20/23 anonim válasza:
Kérdező, te férfi, vagy nő vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!