Melyiket választanátok, ha ne adj' Isten ilyen helyzetbe kerülnétek/kerülnének gyerekeitek, vagy (férfiaknak) : feleségetek?
Éreztem, hogy mindenki az anyát fogja választani, természetesen abszolút érthetően... de mi van akkor, ha a férfi belegondol, hogy a felesége talán később épp őt fogja hibáztatni, amiért nem a gyermeket választotta?
Mert jó, hogy a férj a felesége mellett dönt, az anya azonban úgyis a gyermekét mentené, ha választani kellene.
Remélem érthető a dilemma :)
Érthető a dilemma.
Mindenki el akarja kerülni, hogy bűntudatot érezzen. Ha tegyük fel, én megtudnám, hogy mikor kicsi voltam, volt egy ilyen választás, akkor biztos, hogy utálnám magam. Egyrészt, anya nélkül felnőni, másrészt a mardosó bűntudat, hogy miattad halt meg...
Ha anya lennék és rám bíznák akkor a baba.
Nem azért hordtam a szívem alatt 9 hónapig, hogy elveszítsem. Előtte az élet! Éljen, helyettem is!
Én vagyok az első hozzászóló.
Köszi, hogy lepontoztatok!!!
Azért írtam, hogy nézze meg a következő részt a sorozatból, mert ezzel lett vége a tegnap esti résznek. (választani kell hogy ki maradjon életben az anya vagy a gyerek)
Hogy lehet valaki ekkora hülye, hogy tv sorozat aktuális részének a végén közvéleménykutat ennyire egyértelmű kérdésben?! Nem bírja kivárni a hétfői napot! Na ezért írtam!!! Még jó, hogy az anyát hagyják életben!!! Minek kell ilyen hülyeséggel terhelni a szervert?! És még engem pontoztok le egy idióta miatt! HAHÓ! EZ ITT A VALÓSÁG, NEM A TV!
az anyát mentsék egyértelműen
22:46
éljen helyetted is
éljen ugy,hogy az apja pl nem szereti,mert miatta vesztett el tége? vagy a nagyi nem szereti mert a nyakába lett sózva egy gyerek öregkorára? vagy éljen és nevelkedjen állami gondozottként?
Azért éljen helyettem is, mert bízom a babában. Az én vérem és tudom, hogy hova szülöm. A férjem/barátom pedig még választhat új nőt/anyát maga mellé.
De az a szeretet ami rám irányult azt a pici is meg fogja kapni. Abba pedig nincs kivetni való, ha nem az apa döntött erről hanem én.
Mi már beszélgettünk erről a párommal és mondta, hogy mindent megadna neki, a szeretetéről nem is beszélve. Nem neheztelne a picire, mert NEM a gyerek döntése volt. Ő csak megfogant és szeretne élni. Ez az élet rendje. És mellesleg nem minden esetben szülhet újra az anyuka egy ilyen eset után.
Szóval lehet nyugodtan lepontozni és osztani az észt, de Én mint anyuka a gyereket nézném, és nyugodt szível adnám a világnak, ahol tudom, hogy mellette lesz az apukája, aki szereti és törődik vele és a nagyszülei, akik szintén elhalmozzák szeretetükkel és vigyáznak rá. Én pedig a felhő szélén csücsülök és drukkolok neki, hogy ő is legyen olyan boldog mint én. :) (voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!