Ha újrakezdhetnéd, akkor mit csinálnál másképpen az életben?
tanulás: vagy továbbtanultam volna, vagy szakmát tanulok, fodrász, műkörmös, kozmetikus, nem pedig egy bizonyos ügyintézőt, akikkel dunát lehet rekeszteni. megtanultam volna rendesen angolul, vagy németül vagy valami nyelvet. a lényeg, hogy könnyebben el tudjak helyezkedni.
munka: nem hagytam volna ott az első munkahelyemet. nem volt nagy szám, de biztos volt, bár utána lett egy nagyon rossz, és utána egy nagyon jó.
sport: előbb kezdtem volna röplabdázni, illetve kondizni jártam volna és futni, akkor most nem esne nehezemre fogyni.
magánélet: ebből semmit nem bánok. imádom a páromat, jó volt vele összeköltözni, imádom őt, bár nem jöttem ki a szüleimmel, de inkább maradtam volna otthon még egy évig legalább vagy több, hogy tudjak félrerakni, főleg, amikor jól kerestem. de ez az egy, amit csak a pénz miatt bánok:) a párom miatt és az önálló élet miatt, bár nehéz, nem:)
de igaza volt az egyik előttem szólónak: a múlton úgysem tudsz változtatni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!