Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is korai, ha 14...

Szerintetek is korai, ha 14 évesen egy lánynak barátja van? A szüleim, testvéreim elleneznék. *

Figyelt kérdés
Szóval alakulóban van a dolog, úgy tűnik lesz valami. A fiú 2 évvel idősebb nálam, de a korához képest kicsit éretlen. Szóval nem az a nagymenő, aki az utcán szív, meg ilyenek... Szeret tanulni, kedves, figyelmes, kicsit félénk, visszahúzódó, ügyetlen. Pont mint én. Ám a szüleim, nővéreim tesznek célzásokat, hogy nehogy pasizni merjek 14 éves fejjel, mert különben bajban leszek. Mellesleg még nem volt barátom, de szerintem ez magától értetendő. Nem vagyok az a fajta, aki minden hétköznap délután a haverjaival lóg, amint hazaérek a suliból tanulok. A jegyeim is jók. De a szüleim már azért is hőbörögnek, ha mondjuk kihúzom a szemem néha (!) az iskolába. De az is tényleg nagyon ritkán fordul elő. Nem tudják felfogni, hogy már nem 10 éves vagyok. Olyan nagy bűn, hogy vágyom egy fiúra? Tudják, hogy sosem csinálnék 'Olyan' dolgot... És én tényleg kezdem nagyon megszeretni a fiút... Mi a véleményetek erről?
2011. ápr. 8. 20:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 13 évesen volt elsőnek barátom.Anyukámék ellenezték mert a fiú 2 évvel volt nálam idősebb,de amikor bemutattam nekik megszerették és elfogadták.:) Szóval sok sikert:)de legyél mindig őszinte velük és ne próbáld őket átverni mert úgyis rájönnek:) Sok sikert:) szurkolok neked hogy minden jól alakuljon:) 15L
2011. ápr. 9. 11:03
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Az attól függ mit értetek járás alatt. Mert ha együtt tanultok moziba jártok meg kajálni akkor oké de ha azon gondolkoztok hogy kéne felmenni valamelyikőtökhöz akkor viszont még korai. Barátkozni szabad de csak semmi szex ahoz még túl fiatal vagy.
2011. ápr. 9. 15:38
 13/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ez felfogás és érettség kérdése, h. tudod e mi milyen veszélyeket tartalmaz és mit vársz a fiútól stb.Nekem 12 éves koromban volt elöszőr barátom, volt h. évente 2 is volt,de ezek csak futó kalandok,kézfogások és csókok,de semmi petting vagy ilyenek és csak pár hetes, a leghosszabb az 3 hónapig tartott, aztán 16 évesen volt az első szexuális kapcsiolatom,de az majdnem 1 évig tartott.Szóval ha okos vagy és tudod hol a határ akkor nem lesz gond.Ja nekem is tiltották,ezért titokban találkozgattunk suliban vagy suli után.
2011. ápr. 11. 07:12
 14/16 anonim ***** válasza:
Nekem anya azt mondta, hogy ha 16 éves koromnál előbb lesz barátom, aludhatok a kert végében a sátorban :P Bár szeretnék egyet, mégis korainak érzem. De szerintem "olyan dolgok" nélkül belefér. 14/L
2012. okt. 26. 22:34
 15/16 anonim ***** válasza:

Nagyon is korai. Olyan, mint éretlen almát enni. Még sokat kell fejlődnöd érzelmileg, és tudást, világnézetet, ismereteket kell gyűjtened, hogy magad is lássad, ki vagy. Ha van "barátod", akkor már nem érzed magad függetlennek ehhez a fejlődéshez. És mások is jöhetnek, akikbe beleszeretsz esetleg. És elvész az egésznek a titokzatossága, nagyszerűsége. És azonkívűl, ha "elszalad veletek a ló", akkor hogyan állítod meg?

[link]

2012. okt. 28. 21:09
 16/16 anonim ***** válasza:

szerintem egyáltalán nem korai. Én is 14 évesen jöttem össze a mostani barátommal,és nagyon szeretjük egymást, és abszolut nem érdekel,hogy 3évvel idősebb, sőt nem olyan gyerekes a felfogása,mint néhány mostani gyökérnek :D

Ráadásul én közepesen vallásos családban élek,(katolikus,keresztény) viszont ők nagyon vallásosak(jehova tanúi.) itt vannak csak gondok :) de nem köztünk,hanem a szülei nemigazán vannak oda értem. persze csak a hátam mögött . :) most lassan másfél éve együtt vagyunk,és örülünk egymásnak. :)

2012. nov. 24. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!