Hogyan mondjam meg anyámnak, hogy gyereket szeretnék?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 8. 15:59
11/18 A kérdező kommentje:
Anyámékkal lakom, nagy házunk van én az emeleten ők lent. Részmunkaidőm van a párom meg most érettségizik. Több nagytestű kutyánk van,így gondoltam nem zavarná egy gyerek.
2011. ápr. 8. 16:51
12/18 anonim válasza:
"Több nagytestű kutyánk van,így gondoltam nem zavarná egy gyerek."
Hát azért egy gyerek más, mint egy (vagy több) kutya.
13/18 anonim válasza:
A másik az, hogy a párod még le sem érettségizett, neked sincs normális állásod, ami alapján megfelelő támogatást kaphatnál szülés után. És a szüleid nyakára, terhükre (anyagiakra gondolok) szülni egy gyereket, nem túl jó ötlet. Ezt nem bántásból írom, de jól gondold át, mielőtt bármibe is belevágsz.
14/18 anonim válasza:
Figyelj, az rendben van, hogy szeretnél, de úgy érzem még nem most kellene. Ha a párod most fog érettségizni, te még fiatalabb vagy korban. Fejlettségben is. Aki azt, hogy kutya van, vagy gyerek van egy kalap alá veszi érett nem lehet még gyerekre !
Majd ha lesz munkátok, és eltudjátok tartani azt a babát, és felelősséggel nevelni, majd akkor...
Ja bocsi nem ez volt a kérdés.
Arra pedig hát annyit, hogy mondd csak meg anyudnak rendesen, de hallgasd is meg a válaszát ! Értelmezd is azt ! Fogadd is el azt !
15/18 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hány éves vagy?
16/18 anonim válasza:
Mégis mire fel akkarod azt a gyereket normális vagy mit kezdtek egy éretségivel ezzel kitörölheti mindenkinek van ettől nem lesz melója, anyud helyében megpofoználak ha ilyennel állnál elő az ő nagykukra szülni... idi'ta.
17/18 anonim válasza:
"Anya, gyereket szeretnék! persze nem most mert a párom még nem is a férjem, előbb leérettségizik, én meg keresek egy teljes munkaidős állást, hogy legyen gyedem, tervezgetjük ha lesz a páromnak munkája, sokat spórolunk és veszünk lakást és utána összehozzuk az unokádat!"
18/18 anonim válasza:
Mondjuk azt nem értem (még ha igazad is van) miért kell idiótának nevezni a másikat. Ezzel magadat minősíted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!