Ma van a kislányom első szülinapja és az öcsém (aki velünk lakik) elmegy randira egy még ismeretlen lánnyal. Ez normális szerintetek?
Nem a kislánynak lesz fontos természetesen ez a szülinap hanem azoknak akik őt szeretik,azok mind egybegyülnek(jó esetben)ezen a szép emlékezetes napon!
Igen,nekem megvan a véleményem határozottan csak kíváncsi voltam hogy más hogyan látja ezt...
Anyu szülinapja 19-ére esik. Node mi nem leszünk otthon mert Londoban töltünk pár napot és 24én jövünk csakk haza. Szerinted a lelkére veszi bárki is? Felköszöntjük ott, aztán amikor hazaérünk összehívjuk a családot, és belecsapunk a dologba.
A szülinapot nem törvény azon a napon tartani, amikor van... Nem gondoltál rá, hogy Te is lehetnél rugalmasabb egy kissé?
Nem értelek.Én is családcentrikus vagyok,de nem lehet kötelezni valakit arra h. azt csinálja amit más akar.A munka fontos(hisz abból él meg), barátnő is fontos hisz lehet ő élete szerelme.A gyereiknek meg lesz még sok szülinapja.Ez egy szülinap, nem pedig életmentés.Sőt a legtöbb családban egyáltalán nem tud összejönni a család egyszerre,mert mindenkinek máskor van programja.
Nem is értem miért vagy ezen kiakadva, inkább örülj neki h. egészséges gyereked van, vannak családtagjaid akik szeretnek.Szerintem ez olyan kicsi dolog, amiért felesleges kiakadnod.Majd lesz még annyi alkalom h.együtt legyen a család h. ezt igazán kibírjátok...
Ez minden családnál más, nekem eszembe se jutna ezen megbántódni, de elhiszem, hogy ha nektek ez hatalmas családi összejövetel és így szokás, akkor nem esik jól.
Nem hiszem, hogy valaha ott lett volna bármelyik szülinapomon valamelyik nagynéném/nagybácsim... de mondjuk nem is laktak velünk egy városban.
Férjemnek 12-én lesz szülinapja, nekem 17-én. Szüleim a kettő között szeretnék tartani, a férjem szülei meg most hétvégén.
Nekem meg vizsgám van 12-én és addig csak a felkészítő tanárommal vagyok hajlandó találkozni.
Megértették, így hétvégén lesz tartva 16, vagy 17-én.
Sőt, a férjem is megértette, hogy aznap nem szülinapozunk, mert napközben szénné idegelem magam az esti vizsga miatt, utána meg úgy le lesz szívva az agyam, hogy a saját nevemre se fogok emlékezni. Az övét ezért rákövetkező nap tartjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!