Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jogosan sértődött...

Szerintetek jogosan sértődött meg rám egy barátnőm?

Figyelt kérdés

22/L vagyok, van egy barátnőm, akivel már vagy 10 éve barátok vagyunk, de nagyjából csak e-mailen tartjuk a kapcsolatot. A lényeg, hogy tavaly nyáron meghalt az anyukája. Megírta még az ősszel, hogy mennyire szarul van, nincs már munkája sem, még a munkanélküli központba is alig van ereje elvonszolni magát, és csak otthon ül, és szenved hónapok óta, és SEMMIT nem csinál.

Én pedig erre azt mondtam neki, hogy próbálja meg összeszedni magát, mert anyukája sem örülne, ha látná, mennyire szétesett, és keressen munkát, ami legalább elvonja a figyelmét a sok negatív dologról...

Erre besértődött, hogy én ahelyett, hogy együtt éreznék, azt "várom el tőle, hogy lépjen tovább"....

Szerintetek?

2011. ápr. 7. 14:50
1 2
 11/12 anonim válasza:
Nagyon jól mondtad, és sem mondtam volna neki mást. Viszont tényleg rossz lehet neki. De 8 hónap után el kell fogadja hogy az élet megy tovább. Sztem hosszasabb beszélgetés vezethet olyan jó megoldásra hogy kimozduljon az önsajnálatából. Nehéz dolog.
2011. ápr. 7. 16:01
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem tanács kellett neki, csak együttérzés.
2011. ápr. 7. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!