Hogy győzzem meg anyukámat, hogy lehessen ajak piercingem?
Ilyenről lenne szó. 14 éves vagyok. Iskolába nem akarok, hanem úgy gondoltam nyár elején meg csináltatom és ha suliba szólnak, akkor kivenném. De nem engedi meg. Csak rá vágja, hogy nem és ordibál. Hogy győzzem meg? Ti hogy győztétek meg?
Az azért tévhit, hogy csak kiszeded és huss, nyoma sincs.
Az arcodra tizennégy évesen ne rakass piercinget. Nem vagyok begyöpösödött fap.ina, nekem is van több piercingem is, meg tetoválásom is, de a legelsőt is érettségi után csináltattam meg, előtte anyámék semmit nem engedtek és még jó, mert mikor 14 évesen rákattantam a témára még olyan piercingeket akartam, amiket mondjuk a mai eszemmel hülye lennék berakatani, ergo, ha meg lenne meg is szabadulnék tőle és a helye akkor is látszana, de szerencsére nem engedték. Azért, amit később olyan 18 éves korodban csináltatsz, azt valószínűleg már párszor átgondoltad és nem fogsz tőle egyhamar megszabadulni.
Több barátom van, aki kivette a szemöldök, száj, orrpiercingjét és ott van a helye akár két év után is és igenis csúnya.
14 évesen még ne rakass sehova!
Én 17 évesen rakathattam az orromba, hosszú könyörgés után, persze én is fizettem ki.
Most van az ajkamban is (mint a képen), azt 21 évesen csináltattam, de még annyi idősen is kikértem a szüleim beleegyezését.
Régen a köldökömben is volt, szóval szeretem a pcket én is, nem erről van szó.
Teljesen egyetértek anyukáddal.
Ha nekem minden baromságot megengedtek volna ennyi idősen, hát, nem tudom hogy néznék most ki és hálás vagyok a szüleimnek, hogy tizenévesen visszafogtak.
Persze ezt most még te nem látod át.
Titokban semmiképpen ne csináltasd meg, aki ezt tanácsolta az is egy jó nagy barom (már bocsánat), de hogy lehet ilyen "tanácsot" adni egy 14 éves GYEREKNEK (mert még az)?
Szerintem türelem, várj még pár évet, esetleg 17-18 évesen hozd fel újra a témát.
L/24
Ez mire jóóóóóó?
inkább lövesd ki a füled és hordjál trendi fülbevalókat!
az ajakpiercing olyan gusztustalan és egyáltalán nem nőies!legyél már kicsit nőcisebb!
27/N
OFF
16:20
Nem nőies?
Nálam szerintem nehéz nőiesebb csajt találni, és igen, van ajak pc-m.
A nőiesség belülről fakad, nem attól függ, mit viselsz magadon.
L/24
Örüljél neki.. Nekem ami volt, az nem forrt be. Nem negatív reklám, hanem az igazság, és ezzel nagyon nem vagyok egyedül. Nem kell a propagandád.
Amúgy meg nem értem miért lettem ennyire lepontozva, amikor jó szándékkal írtam.
Nagy az Isten állatkertje...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!