Egy idegbeteg őrült vagyok, elüldözök mindenkit. Mit lehet evvel tenni?
Nem csodálom ha barátaim, családom megunják a folytonos kirohanásaimat. Nem mindig volt ez így, de pár éve egyfolytában ideges vagyok és agresszív. Ha valami nem tetszik akkor kiabálok, képes vagyok belegyalogolni az emberbe teljesen szemrebbenés nélkül. Megutálnak, érzem. Csökken az energiájuk velem szemben. Mit tegyek?
Ja és 20L, bár tudom, hogy nem erre számítottatok így hirtelen :S
Én simán doki nélkül tolnám a gyógyszert...a Lopediumot már évek óta szedem hasmarsra, az Algoflexet fejfájásra, de mégse lettem függő :)
Simán a Xanaxot javaslom, nemkell állandóan szedni,csak ha rádjön az ötperc :D
a xanax egy idő után hat, nekem pedig a fő bajom hogy pillanatok alatt eldurran az agyam és akkor mindenkin keresztülgyalogolok
aztán fogom fel csak hogy nem kellett volna
a sport tényleg segítene? másoktól is hallottam már
akkor azt hiszem besétálok a gyógyszertárba és megkérdezem milyen természetes cuccok vannak
vagy rászokok a fűre...hm kitudja
a jó b@szás ahogy azt kedves utolsó írtad ideig óráig elég, de igazából az sem túlzottan :S
Sportolj rendszeresen, szedj vitaminokat, egyél egészségesen, nyugtató teák citromfű, orbáncfű,
tudom hogy ez nagyon álltalános tanács de rengeteget segíthet a stresz miatt vagy ilyen meg kell tanulnod levezetni.
'a Lopediumot már évek óta szedem hasmarsra, az Algoflexet fejfájásra, de mégse lettem függő :)"
Évek óta szeded, de nem vagy függő?
Nincs itt egy kis önellentmondás? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!