Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nehéz manapság normális...

Miért nehéz manapság normális párkapcsolatot kialakítani?

Figyelt kérdés

8 hónapja vagyok egyedül, és egyre jobban el vagyok keseredve... Egyszerűen nem lehet rendes, normális pasit találni! :( Próbálkozom, de valami giXXer mindig van: vagy házas, vagy a szülei tartják el (most 26 év körüli emberkékről beszélek) vagy egyszerűen nincs meg az a bizonyos... Értitek...

És nagyon rossz érzés, hogy magam körül pedig azt látom, a barátok, volt oszt.társak férjhez mennek, gyerekük lesz stb. Nekem pedig nem sikerül. Nem arról van szó, hogy én azonnal férjet akarnék fogni, csak annyira jó lenne végre valaki aki mellett ébredhetek, akivel megoszthatom a mindennapokat, vagy akit átölelhetek. Ez nagyon hiányzik! :(

Tényleg ennyire lehetetlen???

25/L

2011. ápr. 5. 23:45
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Vigyázz, nehogy te is kérdésként tedd fel, mert téged is lesznek akik elevenen felzabálnak :))
2011. ápr. 6. 00:41
 22/33 anonim ***** válasza:

Én azt nem értem, hogy az, hogy lehet, hogy a legtöbb pasi (mostanában tényleg rengeteg haveromtól hallottam, meg itt is sok kérdésnél olvastam) arról panaszkodik, hogy nem talál rendes lányt. Miközben a lányok is arról panaszkodnak, hogy nem találnak normális pasit. ennyire elkerüljük egymást vagy mi? Egyáltalán hol keresik a pasik a rendes lányokat? És nekünk hol kellene a rendes pasikat keresni?

19/L

2011. ápr. 6. 00:48
 23/33 A kérdező kommentje:

Ebben van valami amit mondasz. :) Ismered a Karinthy idézetet?

„Férfi és nő, hogyan is érthetnék meg egymást amikor mind a kettő mást akar; a férfi a nőt, a nő a férfit.”

2011. ápr. 6. 00:53
 24/33 anonim ***** válasza:
akárhogy is nézzük, régen sokkal könnyebb volt a helyzet. az emberek "rendesebbek" voltak, ezalatt azt értem, hogy kevésbé volt elfogadott dolog az hogy összefekszek mindenkivel, ivás, bulizás erről szól az élet. személy szerint úgy érzem sohasem találok egy hozzám illő csinos-okos-rendes lányt, szóval egyet értek hogy baromira nehéz :( aki szép az sokszor buta és könnyűvérű, aki pedig szép és okos az legtöbbször iszonyatosan öntelt vagy csak simán nem vagyok hozzá elég jó...
2011. ápr. 6. 08:06
 25/33 anonim ***** válasza:

*magam körül pedig azt látom, a barátok, volt oszt.társak férjhez mennek, gyerekük lesz

Akkor nem gondolod, hogy a hiba benned van?

2011. ápr. 6. 08:50
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nehéz igazán "jó" párt találni... ezalatt azt értem, hogy mindenkinek más típus jön be... szerintem sem szabad túl nagy és szerteágazó elvárásokkal fordulni a másik nem felé, hanem ki kell választani néhány sarkalatos jellemvonást, ami számodra a legfontosabb és ez alapján körbenézni... ha Neked az fontos, hogy legyen anyagilag önálló, akkor ne érd be kevesebbel, ha fontos, hogy legyen humorérzéke, akkor ez legyen a mérce... 33 évesen találkoztam a férjemmel, előtte állandóan ugyan abba a hibába estem és a kapcsolataim katasztrofálisak voltak... rájöttem, hogy az a hibám, hogy olyanokat választok, akik nem tudnak boldoggá tenni... elgondolkodtam, hogy mi az, ami számomra igazán fontos egy férfiben és azt kezdtem el keresni... a férjem koránt sem tökéletes, mégis boldoggá tesz, mert nem kötöttem meg azokat a kompromisszumokat, amikkel nem tudnék együtt élni... tudom, már írták, de szerencsére még fiatal vagy és minden esélyed megvan arra, hogy találj egy igazi társat magadnak... addig is az önismeret a legfontosabb, és a bátorság, hogy tudd kijelenteni, neked ez ilyen vagy olyan formában kell... ha ez megvan, hidd el bevonzod a párodat a kellő időben... csak egy kis türelem és hit kell hozzá...
2011. ápr. 6. 10:11
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Most kellene egyeztetni a sráccal, aki meg normális lányt keres, hogy melyiktek mit tart a másikról normálisnak. Ha elfogadjátok egymás nézeteit, itt a neten, már csak találkozgatni kell párszor.

2011. ápr. 6. 19:41
 28/33 A kérdező kommentje:
Ez aranyos! :))
2011. ápr. 6. 22:24
 29/33 anonim ***** válasza:

A srácnak akkor..

Hajrá, hajrá.. :)

2011. ápr. 6. 23:27
 30/33 anonim ***** válasza:

Köszönöm mindenkinek,

aki "össze akar boronálni" a kérdező-lánnyal.

Ez nagyon kedves Tőletek!!

Sajnos én már nem az a -26 éves- korosztály vagyok akit Ő keres,

hiszen már a negyvenet is régen betöltöttem...

(Még egyszer köszi mindenkinek.)

2011. ápr. 7. 12:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!