Miért nehéz manapság normális párkapcsolatot kialakítani?
8 hónapja vagyok egyedül, és egyre jobban el vagyok keseredve... Egyszerűen nem lehet rendes, normális pasit találni! :( Próbálkozom, de valami giXXer mindig van: vagy házas, vagy a szülei tartják el (most 26 év körüli emberkékről beszélek) vagy egyszerűen nincs meg az a bizonyos... Értitek...
És nagyon rossz érzés, hogy magam körül pedig azt látom, a barátok, volt oszt.társak férjhez mennek, gyerekük lesz stb. Nekem pedig nem sikerül. Nem arról van szó, hogy én azonnal férjet akarnék fogni, csak annyira jó lenne végre valaki aki mellett ébredhetek, akivel megoszthatom a mindennapokat, vagy akit átölelhetek. Ez nagyon hiányzik! :(
Tényleg ennyire lehetetlen???
25/L
Én azt nem értem, hogy az, hogy lehet, hogy a legtöbb pasi (mostanában tényleg rengeteg haveromtól hallottam, meg itt is sok kérdésnél olvastam) arról panaszkodik, hogy nem talál rendes lányt. Miközben a lányok is arról panaszkodnak, hogy nem találnak normális pasit. ennyire elkerüljük egymást vagy mi? Egyáltalán hol keresik a pasik a rendes lányokat? És nekünk hol kellene a rendes pasikat keresni?
19/L
Ebben van valami amit mondasz. :) Ismered a Karinthy idézetet?
„Férfi és nő, hogyan is érthetnék meg egymást amikor mind a kettő mást akar; a férfi a nőt, a nő a férfit.”
*magam körül pedig azt látom, a barátok, volt oszt.társak férjhez mennek, gyerekük lesz
Akkor nem gondolod, hogy a hiba benned van?
Kedves kérdező!
Most kellene egyeztetni a sráccal, aki meg normális lányt keres, hogy melyiktek mit tart a másikról normálisnak. Ha elfogadjátok egymás nézeteit, itt a neten, már csak találkozgatni kell párszor.
A srácnak akkor..
Hajrá, hajrá.. :)
Köszönöm mindenkinek,
aki "össze akar boronálni" a kérdező-lánnyal.
Ez nagyon kedves Tőletek!!
Sajnos én már nem az a -26 éves- korosztály vagyok akit Ő keres,
hiszen már a negyvenet is régen betöltöttem...
(Még egyszer köszi mindenkinek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!