Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki 40 évesen 16 évesekkel...

Aki 40 évesen 16 évesekkel barátkozik, az pedofil?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm, aki bár külsőre nagyon fiatalos, úgy öltözködik mint a tinik, minden hétvégén bulizni jár, mégis lassan 40 éves lesz. Szerintem nem egészséges, hogy ő csak ennyire fiatalokkal találja meg a közös hangot. Barátnője soha nincs amúgy, de mindig "szerelmes" valakibe.

Amikor ez szóba jön, mindig azzal próbál "viccelni", hogy ha legközelebb ismerkedik, kérni fogja a személyit.

Én nem igazán értékelném, ha a 16-17 éves lányomat egy ilyen ember ostromolná.

Lehet, hogy kisebbrendűségi érzése van, mert ennyi idősen semmit nem ért még el, a minimálbérért dolgozik, egy koszos albérletben lakik és az italt sem veti meg. Alacsony, nem egy férfias típus és arcra sem igazán jóképű. Ami még bosszant benne, az az irigysége, ahogy leszólja és gúnyolódik azokon az ismerősökön, akiknek már családja van. Legyen az gyerek, vagy egy komolyabb párkapcsolat.

2011. ápr. 5. 09:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
nem pedofil, de mindenképpen személyiségzavaros
2011. ápr. 5. 10:27
 12/16 anonim ***** válasza:
90%
Egyértelmű h. egy idősebb pasinak egy tini 17-20 éves lány vonzó,mert fiatal és csinos, elvileg az pedofil aki 14 éven alulit lát szexinek.A barátkozás nem jelent semmit, a mi haveri társaságunkban is volt 30 feletti amikor mi 16-17 évesek voltunk.Egyszerűen későn érő tipus.SŐt volt olyan 30 feletti ismerős aki egy 16 éves lánnyal járt,de neki a 20 év felettiek is bejüöttek, csak ők egymásba szerettek és kész.Attól még nem pedofil.
2011. ápr. 5. 10:42
 13/16 anonim ***** válasza:
35%
Ez beteg ember.Én is ismerek egy ilyen hapsit az is 40 év körüli és minden fiatal csajt megakar szexelni.Szerintem undorítóak az ilyenek.Én nagy ívben kikerülöm.
2011. ápr. 5. 10:57
 14/16 anonim válasza:
31%
Az ilyen az élet nehézségei alól kibújik,csak a felelőtlen, komolytalan, és a jobb részét veszi ki magának az életből. Amit mindenki szeretne, csak másban van emberség, és balátja, hogy ha így élne, öregségére magára maradna.
2011. ápr. 5. 11:06
 15/16 anonim ***** válasza:
53%
BÁRHONNAN KÖZELÍTJÜK MEG A DOLGOT,NEM NORMÁLIS DOLOG HA EGY 40ÉVES MEGLETT FÉRFIEMBER TINIKKEL BARÁTKOZIK!!!!!!EZ NEM EGÉSZSÉGES.ÉN 33 ÉVES NŐ VAGYOK,ÉS ÉN SEM BARÁTKOZOK 16 ÉVES KÖLYKÖKKEL!ENNYI
2011. ápr. 5. 15:47
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Nem pedofil, oké, de szerintem nem sok választja el... Aki 16 évesbe szerelmes, az lehet, hogy pár év múlva már a 13-ba is beleszeret.

2011. ápr. 5. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!