Mi baja lehet anyámnak az állásommal?
Figyelt kérdés
Szóval.Végre kaptam állást a korházban a recepción.Nagyon örültem mivel már jóideje munkát kerestem.Mielött elmentem féltem hogy esetleg rosszul csinálok valamit majd,nemlesznek velem megelégedve stb.De gondolom ilyenje mindenkinek van.Szóval elmentem,nem volt egyátalán nehéz,a munkatársaim kedvesek voltak,mindent megmagyaráztak,betanitottak stb.Már éppen készültem haza mikor odajött a főnők és közölte hogy nagyon megvan velem elégedve,gyorsan tanulok stb.Nagyon örültem ennek a dicséretnek,ki ne örült volna?!Azonnal anyámékhoz elmentem hogy közöljem velük a hírt hogy kaptam állást és minden jólmegy.Azonban miután odaértem és közöltem velük hogy képzeljék kaptam állást a kórházban,hát anyám elkezdett ordítozni hogy az nem nekem való,és hogy azonnal mondjak fel,mert ő addig nem beszél velem,majd leszedte a fejem.Kérdezgettem mi a baja de csak azt hajtogatta hogy ez nem nekem való és azonnal mondjak fel.Elegem volt,elmentem,és közbe gondolkoztam hogy mi baja lehet.Elnézést ha egy kicsit hosszúra sikerült.2011. ápr. 5. 09:40
21/23 anonim válasza:
Gratulálok a munkához,a kórház igenis egy jó munkahely! A reakció pedig számomra is érthetetlen,én örülnék,ha a lányom olyan munkát találna,ami boldoggá teszi.
22/23 anonim válasza:
Igen, és is valami ilyesmire gyanakszom, hogy lehet valami a háttérben, amiért minden áron el akar onnan távolítani, nehogy kiderüljön.Nem lehet, hogy örökbe fogadtak, vagy valami, most lehet hülyeség, és csak a nagy titkot látja benne mindenki.De ki tudja.Lehet attól fél, hogy olyan információhoz juthatsz ezáltal, amikről nem akarta, hogy tudomásod legyen.Az előző pár variáció is érdekes, amit mások írtak.Én azért megnézném majd idővel ;)
Az állásodat fel ne add!!!!
23/23 anonim válasza:
Eszembe jutott még egy dolog:
- lehet hogy valaha volt abortusza... és ugye ez a kartonokon azért ott marad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!