Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi baja lehet anyámnak az...

Mi baja lehet anyámnak az állásommal?

Figyelt kérdés
Szóval.Végre kaptam állást a korházban a recepción.Nagyon örültem mivel már jóideje munkát kerestem.Mielött elmentem féltem hogy esetleg rosszul csinálok valamit majd,nemlesznek velem megelégedve stb.De gondolom ilyenje mindenkinek van.Szóval elmentem,nem volt egyátalán nehéz,a munkatársaim kedvesek voltak,mindent megmagyaráztak,betanitottak stb.Már éppen készültem haza mikor odajött a főnők és közölte hogy nagyon megvan velem elégedve,gyorsan tanulok stb.Nagyon örültem ennek a dicséretnek,ki ne örült volna?!Azonnal anyámékhoz elmentem hogy közöljem velük a hírt hogy kaptam állást és minden jólmegy.Azonban miután odaértem és közöltem velük hogy képzeljék kaptam állást a kórházban,hát anyám elkezdett ordítozni hogy az nem nekem való,és hogy azonnal mondjak fel,mert ő addig nem beszél velem,majd leszedte a fejem.Kérdezgettem mi a baja de csak azt hajtogatta hogy ez nem nekem való és azonnal mondjak fel.Elegem volt,elmentem,és közbe gondolkoztam hogy mi baja lehet.Elnézést ha egy kicsit hosszúra sikerült.
2011. ápr. 5. 09:40
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Hívtam azóta párszor de nem veszi fel a telefont,csak egyszer vette fel és akkor is közölte hogy nem akar beszélni velem míg nem mondtam fel.De nem szeretnék felmondani,végre találtam egy tökéletes állást,és bekell vallani a fizetés sem a legrosszabb,a munkatársak is kedvesek szóval ennél jobb munkát el sem képzelhetek.
2011. ápr. 5. 09:57
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem anyukádat, szerintem is nagyon jó ez az állás, gratulálok. Milyen végzettséged van? Nem lehet, h. anyukádnak az a baja, h. mondjuk diplomával "csak" recepciósnak mentél, nem vmi nagyvállalathoz a végzettségednek megfelelő munkára? Habár szerintem ezzel se lenni semmi gond, dehát anyukád biztos máshogy gondolkozik.
2011. ápr. 5. 09:59
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Én is gratulálni szeretnék, nagyon jó álláshoz jutottál!

FEL NE MONDJ ANYUKÁD MIATT!!!

Nekem is diplomám meg 2 nyelvvizsgám van és nekem is "csak" titkárnői állás jutott, de ezt is nagyon megbecsülöm!

2011. ápr. 5. 10:01
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

A mai világban sokan örömükben a seg.güket csapkodnák a földhöz, ha egyáltalán találnának valamilyen munkát.

Anyukád nagyon furán reagál, én nem hagynám annyiban. Találjon ő neked jobbat, hozza a kész szerződést és majd akkor felmondasz. Lehet van ott valaki a kórházban, aki nem vetne rá jó fényt...

2011. ápr. 5. 10:05
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha külön élsz anyukádtól még véletlenül se hagyd ott a munkádat. Kérdezd már meg tőle, jobb lenne ha ő tartana el? Ne hagyd magad, majd megbékül, előbb utóbb úgyis meg fog.
2011. ápr. 5. 10:06
 16/23 gfero ***** válasza:
100%
ha diplomás vagy és ameddig nem találsz egy jobban fizetős melót nagyon is jól csináltad hogy elvállaltad ezt.egyesekkel ellentétben akik szégyellik a munkát és a diplomájukkal otthon éheznek.nehogy felmondj ha tetszik hajrá..
2011. ápr. 5. 10:07
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, gondolom "előkelőbb" munkát szánt neked. De ha neked tetszik a munka, szereted, és sikerélményed van, mert dicsérnek, akkor semmi okod felmondani, sőt! Örülj, hogy találtál egy helyet, ahol szeretsz dolgozni. Majd anyukád is megbékél vele.
2011. ápr. 5. 10:09
 18/23 A kérdező kommentje:
Külön élek anyámtól,mindent én rendeztem magamnak szóval még azért se aggódhatna hogy esetleg nem tudnák neki visszaadni valami tartozást.Mindent magamnak fizetek,sőt még segitettem is nekik mindig.Végre helyrehozhatnám az életemet,erre most ő van felháborodva.
2011. ápr. 5. 10:09
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

-Lehet hogy volt valami a születéseddel kapcsolatosan (pl más apától származol?) vagy esetleg

-neki vannak eü-i problémái amit nem akar(na) veled megosztani és fél hogy így meg kiderül...

-vagy van/volt egy szeretője aki ott dolgozik és nem akarná, hogy összefuss vele...

nem tudom, nekem így hírtelen ez jutott eszembe.... szerintem ha hétköznapi dologról lenne szó akkor azt simán meg lehetne beszélni (pl: influenza járványtól félt ...stb) de szerintem más van itt a háttérben

2011. ápr. 5. 10:58
 20/23 gfero ***** válasza:
100%

utolsó

ebben nagyon is igazad lehet én is erre gondoltam csak nem akartam evvel zaklatni de szerintem is valami takargatnivalója lehet.

2011. ápr. 5. 11:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!