Mit gondoltok a helytelen önszeretetről? Mennyire van ebben jelen a zavaros önismeret?
Szóval akkor arra gondolsz, amikor valaki nem szereti magát. Mindenképp jelen van az önismereti gond szerintem, mert olyan ember nincs, akiben nincs mit szeretni. Mindenkinek vannak jó és rossz tulajdonságai és a jókat értékelni kell és ezt kell hangsúlyozni. Szeretni kell magunkat a jóért és nem utálni a rosszért. Én is elmesélhetem magamról, hogy jó a humorom,kedves és segítőkész vagyok, imádom az állatokat. Ez alapján egy boldog embernek gondolnak és az is vagyok. Kezdhetném viszont azzal is,hogy nem tudok főzni, rettentő lusta vagyok,utálok vasalni és még plusz kilóim is vannak.
Egész másképp festene a dolog, viszont engem csak a pozitív érdekel, az vagyok igazán én és persze közben azért próbálom megkedvelni a vasalást és a főzést, kisebb nagyobb sikerrel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!