Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni, ha családon...

Sághegyi Csaba kérdése:

Mit lehet tenni, ha családon belül halálos fenyegetettség van? Hova lehet fordulni?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 3. 20:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nane szervezet
2011. ápr. 3. 20:35
 12/16 anonim ***** válasza:
72%

Nem azért mondom, de én már rohadtul "unom", hogy ennyi családnak kell félelemben élni a gyökér férjek miatt!

Nem olyan szervezet kéne ami a nőket védi meg a gyerekeket, mert a férfi előbb utóbb úgy is rájuk talál, hanem egy olyan amelynek tagjai kimennek helyszínre és fejbe lövik a férfit. Azt csókolom, meg is van oldva. Azt hiszik magukról, hogy ők szarták a spanyol viaszt és mindent megtehetnek. Bár az utóbbi sajnos igaz is.

2011. ápr. 3. 20:35
 13/16 anonim ***** válasza:
A NaNe állítólag elbújtatja őket. De én sem értem, miért nem a férjet zárják be.
2011. ápr. 3. 20:40
 14/16 anonim ***** válasza:
Állítólag a védőnő tud segíteni ebben, hiszen ha van gyerek, akkor ő is illetékes a kérdésben.
2011. ápr. 3. 20:41
 15/16 anonim ***** válasza:
Pár hete kicsit közelről részese voltam egy esetnek. A férj elküldte otthonról a feleségét, de megtiltotta, hogy a lányukat magával vigye. Persze a nő fogta és elvitte. Családsegítő segítségével majdnem egy hétbe került, mire végül helyet talált egy anyaotthonban. Mehetett volna krízisotthonba, ahol egy nagy teremben osztozik egy csomó másik emberrel, vagy a gyerek kerülhetett volna átmenetileg gyerekotthonba, de egyik sem volt jó megoldás. Szerencsére addig tudott ismerősöknél rejtőzni, mert félt a tettlegességtől. Azóta a férj lenyugodott, találkoztak is már.
2011. ápr. 3. 22:16
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

ha a gyerek még kicsi, akkor mehetnek anyaotthonba. ott bújtatják is őket, ha kell.

a sünök vastagon belexarnak az egészbe.

sértett vagyok egy hasonló ügyben, 20 oldalnyi bizonyítékunk van, és 3 hónap után lezárták a nyomozást, miszerint nem történt bűncselekmény. köszönjük...

2011. ápr. 3. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!