Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha én nem dolgozom, de a...

Ha én nem dolgozom, de a párom jól keres, elindíthatjuk az örökbefogadást?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 3. 15:41
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

sok sikert a babához.

a 200ezres fizusnak anniyt,hogy mi 3an élünk 180ból havonta,igaz én még tanulok,apum nyugdíjas anyum meg egy iskolában dolgozik gazdasági irodában (95ezres fizuval) szóval nem tudom,h te hol laksz de mind 1 is

2011. ápr. 3. 16:55
 22/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2011. ápr. 3. 16:58
 23/26 anonim ***** válasza:

engem az egészben az baxx fel, hogy manapság már minden félbolond csinálhat gyereket, senkit nem érdekel, hogy miből és hogyan nevelik. de ha két normális ember szeretne örökbe fogadni, akkor minden xarságról papírokat kell mutogatniuk.

na ez a nem normális, nem pedig az, hogy egy férfi el tud tartani egy nőt!

2011. ápr. 3. 18:04
 24/26 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó Válaszoló!Köszönöm,teljesen igazad van!
2011. ápr. 3. 18:09
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan fogadjatok örökbe gyereket. Én az vagyok, és a legnagyszerűbb szüleim voltak, nem is tudtam, hogy nem a vérszerinti szüleim. De engem sokan irigyeltek, mert annyira szerettek, mindent megadtak, soha nem bántottak, holott abban az időben (50 éve) még teljesen elfogadott volt a veréssel nevelés. Akik örökbefogadnak gyereket, azok valóban szeretik a gyereküket, nem csak jönnek a gyerekek a "segílyír!".
2011. ápr. 3. 20:54
 26/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2011. ápr. 4. 08:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!