Ha én nem dolgozom, de a párom jól keres, elindíthatjuk az örökbefogadást?
16:01-nek:
Szabolcs megyében ez elég jó kereset.
Elso valaszolo vagyok.
Miert nem akarsz dolgozni? Jol esik az neked hogy eltert egy ferfi?
Neked nem lenne jo erzes, ha meglenne a sajat penzed, amiert te magad dolgozol meg es nem kene a parodtol keregetned, beszamolva hogy mire kell?
Engem eler a hanyinger ettol.
Köszönöm Mindenkinek!
Kedves Utolsó (Első )Válaszoló!
Azért mert Neked rossz véleményed van a férfiakról,arról nem tehetek.Az én Párom havonta ad nekem egy bizonyos összeget,amin azt veszek amit akarok,nem számoltat el,és nem kell könyörögnöm érte.Csak kajára költünk,nem utazunk,nem cigizünk stb.
Látod,vannak ilyen férfiak is..
Bocsánat,neki szántam:
Ez a válasz 25%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:04
"az nem olyan sok penz.200 at mindenki megkeres ma mar"
Már ne hari, de te mit csinálsz, hol dolgozol? Mindenki megkeres ennyit???!!! hát ne hidd, én bruttó 94.000 ft-ot kapok a nettórol ne is beszéljünk mert az annyira alacsony hogy borzalom. Könyvelőirodába vagyok alkalmazott, 8 órába.
Nincs fekete Audink,nem vagyok cicababa,és ő sem kigyúrt kopasz.Szürke emberkék vagyunk,akik szeretik egymást,és kisbabára vágynak,mert saját nem lehet. Nincs bejelentett állásom,a válság következtében a munkahelyem megszűnése miatt.Párom nem küld el dolgozni,mert tudja,ha találok úgyis megyek.
De a mostani helyzet a fontos,mert most már több évi rágódás után,valószínűnek tartjuk az örökbefogadás elindítását.
De ha a többiek azt írják,hogy lehetséges ennyi keresetnél elindítani,akkor köszönöm szépen,és intézkedünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!