Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik, hogy egy 26 éves...

Létezik, hogy egy 26 éves "férfi" ilyen legyen?

Figyelt kérdés
A kedves exem aki mellesleg a lányom apja egy tutyi mutyi alak.Rengeteg veszekedés verés és vita után nem rég vége lett a kapcsolatunknak. Akkor nagy haragomban közöltem vele hogy többet nem láthatja a lányát és nem is jöhet ide ő csak ennyit mondott hogy akk nem(ilyen könnyen lemondott mindenről:(/ bár utána küldtem neki egy üzenetet amiben megirtam neki hogy ezt valóban túlzásba vittem kicsihez bármikor jöhet de persze válasz nem érkezett.Nos az anyjával meg annak az élettársával él,hisztis,rosszabb mint egy gyerek és komoly beszélgetést vele nem lehet végezni.Tudom hogy ezek után nem fog jönni inkább bevágja a durcit és majd rám keni hogy miattam nem jön.Kegyetlenül befolyásolható.Magának való és még önző is.Igazából nem tudta elviselni hogy most már hogy meg van kicsi nem ő az első és inkább haza szaladt az anyjához mert ő kiszolgálja meg mindent a feneke alá tesz.Ez az ember igazából férfi lenne???Vagy inkább egy nagyra nőt gyerek?NAgyon megsinyli a lányom hogy egy ideig nem láthatja az apját/láthatná de nem fog jönni mert sajnos ismerem/??? Volt már valaki ilyen helyzetben?
2011. ápr. 3. 13:18
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
akár mit mondhat az apának ha egy apa szereti a gyereket bármit megtesz azért, hogy láthassa tehát nem az anya hibája, hogy nem jár a gyerekhez.. ez csak egy ócska kifogás, hogy " te mondtad ,hogy nem mehetek "
2011. ápr. 6. 21:41
 32/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek a válaszokat.Holnap kiderül minden mert elvileg jön lánykához,remélem hogy végre letudunk értelmesen ülni egymással és dülőre jutunk :) Szép estét!!!
2011. ápr. 6. 21:52
 33/33 anonim ***** válasza:

Érezheti azt is, hogy a gyerek vette el tőle a nő szeretetét, ez útjában állhat a gyerek iránti szeretetnek.

Ha a kérdezőnek a gyerek volt az első, mindent ő csinált, nem fürdettette, pelenkáztatta az apjával, nem meséltetett vele neki, nem altattatta vele el, nem adta át neki a cumit, stb., akkor nem is alakulhatott ki kötődés a férfi részéről, ami feltétele lenne a szeretetnek.

Hiába szeretnénk, hogy amint a baba világra jön, mindkét szülője azonnal szeresse, ez nincs így, ki kell alakulnia. Ebben az anyáknak viszont rohadt nagy előnye van.

2011. ápr. 6. 21:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!