Létezik, hogy egy 26 éves "férfi" ilyen legyen?
Mennyi idős a kislány? Én már elváltam két gyerekkel,és a helyedben nem bánnám ha a gyermekedet nem látogatná az apja.Ne ilyen apát akarj neki.Találsz jobbat szerintem.
Nálunk ugyanilyen a volt férjem,és minden hétvégére láthatást követelt,amit megadtam mert megfenyegetett.Azóta pokol az életünk,mert amit egész héten belenevelek a gyerekekbe,(ne beszéljen csúnyán,ne verekedjen,figyeljen rám ha szólok) azt egy hétvége alatt tönkreteszi.Vállald hogy te megtettél mindent,hogy lássa a gyerekét,de ne erőltesd.Ja és másolatot, bizonyítékot mindig csinálj vagy nyomtass,hogy később ha bíróságra kerülne az ügy,legyen mivel érvelned.
Klaudia!
Hidd el, egy rossz apa is jobb egy gyereknek, mintha azt éli meg, hogy nem kell neki. Tapasztalat...
Kedves kérdező!
Hidd el, ennél rosszabb is van, kívánom, hogy ne tapasztald meg soha. Megalázkodni sz@r dolog, de a gyerek megér annyit. Menj és kérd meg az apját, hogy látogassa.
Végig olvasgattam az előttem hozzászólókat!
Hát nem egy idili család jut eszembe rólatok!:/
Kár, hogy előtte normális és utána meghülyül, mert nem körülötte forog a világ....megérthetné ő is, hiszen nem gyerek, hogy ilyenkor már nem körülötte forog a világ (meg amúgy se..elvégre 26 éves nagy ló, már bocsánat a kifejezésért)
Egy gyereknek inkább örülnie kéne, hány ember van, aki szeretne és nem sikerül, nektek sikerült és kb eldobja magától!!:/ Egyet értek azokkal, akik azt javasolják, hogy így ne eröltesd, ha nem hiányzik neki akkor ink ne is menjen, mint hogy csak ott feküdjön a tv előtt...nyilván hiányolja a kislányod, de így nem sok értelme van sajnos!:/
A "verekedéseket" meg azért remélem nem a kiscsajszi előtt csináljátok, nem igen lenne jó! Ha csak abból áll a kettőtök közti kapcsolat, hogy vezsekedtek, verkedtek, meg ilyenek akkor szerintem hosszú távon jobban jár a kislányod is, ha nem látja az apját!
És bár egyedül nagyon nehéz lehet, én azt kívánom, hogy találj egy normális férfit, aki rendes, megértő, és nem utolsó sorban önzetlen!!! És egy idő után, ha nem is az igazi apja a lányodnak, de szeretni fogja!:)
TÉNYLEG CSAK EZT KÍVÁNOM!!!
Mondjuk én még viszonylag fiatal vagyok tehát nincs nagy rálátásom ezekre, de a véleményem azért megvan!
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!