Most ebben nekem van igazam? Vagy apunak és a barátnőmnek?
Ma jött értem a barátnőm hogy megyünk Isten Tiszteletre (mint minden vasárnap) Ma kicsit eltötymörögtem az időt, bevallom. De most haragszanak rám. Apa is és valószínüleg a barátnőm is :( De most én ezt nem gondolom olyan nagy hibának hogy nem mentünk. Hisz ez nem az iskola, Egy igazolatlan órám sincs. Nem hazudom a szüleimnek. Nem bagózom mint a sok 13 éves lány/fiú
Nincs igazgatóim, még szaktanárim sincs. Nem hazudom a szüleimnek. És nem találok ki hülye dumákat hogy valahova elmenjek. Talán kijelenthetem hogy bennem még nem csalódtak. De most úgy érzem ezzel nagy hibát követtem el, de mégse annyira nagyot hogy most ezért meg kéne kövezni. Szerintetek??
13L
(helyesírási hibákért bocsi)
Első: Sajnos apu ezt nem akarja belátni. :( Pedig megbizható vagyok anyunak elmondok mindent tényleg.
második: Igen ezt minden képp
Bármilyen előadásra is mentek nem illik sehonnan elkésni
Hogy néz az ki hogy nagy csend van mindenki ül, ti meg osontok befelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!