Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 20 éves lány milyen...

Egy 20 éves lány milyen indíttatásból szül egy 42 éves pasinak?

Figyelt kérdés
Nem furcsa? Csak én vagyok maradi, hogy furcsának tartom? Ráadásul alig 1 év együtt járás után.
2011. márc. 31. 22:54
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
70%

azt mondom, hogy az ő dolguk.

eddig ilyenre sajnos csak rossz példát láttam. ez persze nem jelenti azt, hogy a fent említett kapcsolattal is baj van, csupán furcsa.

mondjuk én 20 évesen nem tudom, hogy mit kezdtem volna egy apámkorú fickóval.

lehet, h a lány marha érettnek gondolja magát, a pasi meg marha fiatalosnak, de basszus, 22 év, az 22 év. sokkal több élettapasztalat, máshol tartanak az életben.

ha mondjuk azt veszed, hogy a csóka már majdnem diplomás volt, a csaján meg még a pelenkát cserélték... na, az a komoly.

anyum és a barátja közt is van 18 év, és mindig ezen poénkodok, hogy a figura épp érettségizett, mikor anyum még a pólyában szundizott :D az 50 éves nőt már nem találják meg az olyan megjegyzések, hogy biztos csak a pénze miatt van a 68 éves barátjával... mindkettőjüknek van egzisztenciája, gyerekeik. náluk már a szerelem volt a lényeg, semmi más önös érdek. és én ennek nagyon örülök. boldogok együtt.

2011. ápr. 1. 00:24
 22/29 anonim ***** válasza:
5%

A nő nem a férfinak szül maximum a férfitől. (mivel ő az apja) És gondolom azért szül, mert teherbe esett, gondolom azért esett teherbe, mert szexuális kapcsolatban voltak és gondolom azért voltak szexuális kapcsolatban, mert szeretik egymást.

42 éves férfi nem is idős még.

2011. ápr. 1. 07:00
 23/29 anonim ***** válasza:
17%

Miért is lenne furcsa?

Akkor Én is furcsa csak pénzre hajtó házisárkány lennék?

7,5 év van köztem és párom között.Nem sok ,mégis szoktak hülyén nézni mikor valaki megkérdezi az Ő(28) illetve Én(20) koromat.És lám Én csak most lettem 2 X -es ő meg mindjárt 3 x-es.Egyből máshogy néz ki az a korkülönbség mi?

Hogy mit látok benne?Mai napig (4év) szerelmet,szeretetet,megbecsülést és a férfit!

És nem a pénzt.

Nincs ebben semmi furcsa,ha szeretik egymást hát hajrá,vájék kedves egészségükre legyenek boldogok a pici babával együtt.

20/N

2011. ápr. 1. 07:40
 24/29 anonim ***** válasza:
78%
Most fogtok lepontozni, de szerintem egy értelmes nő nem a pasinak szül gyereket, hanem magának. Az meg, hogy ilyen fiatalon gyereket akart, nem meglepő. Ha itt is körülnéztek, rengeteg fiatal lány szeretne már gyereket, csak a körülmények miatt várniuk kell még.
2011. ápr. 1. 07:57
 25/29 anonim ***** válasza:
76%

7:40-es vagyok.

Már nem azért az egyhúszért,de egy Nő nem magának szül gyermeket!

Hanem a párjának és magának!

Nemde?

Azért mert családot alkotnak onnantól kezdve és nem egy tárgy az a gyermek amit ki lehet sajátítani mint az oviban,hogy jajj Pistiki baba az enyém!

2011. ápr. 1. 08:38
 26/29 anonim ***** válasza:
65%
Sziasztok! A mi kapcsolatunk nagy-nagy szerelemmel indult, pár hét után összeköltöztünk, pár hónappal később már tudtuk, hogy jön az első baba. Nem volt gazdag a férjem ( most sem vagyunk azok , sajnos) nincs apakomplexusom... jól megértjük egymást, azonos az értékrendünk, 10 éve házasok vagyunk 3 gyerekkel és 20 év korkülönbséggel a mai napig boldogok vagyunk egymás mellett.
2011. ápr. 1. 09:22
 27/29 anonim ***** válasza:
66%

Ez nem árul el sokat a két emberről.Lehetséges,hogy szerelmesek,miért ne?Lehetséges,hogy a férfi még így negyvenakárhány évesen is jobban néz ki,mint huszonéves társai.Lehetséges,hogy a lány koránál érettebben gondolkodik és a korkülönbség dacára jól megértik egymást minden téren.

Persze,az is lehetséges,hogy a pént a motíváció,de nem kell a legrosszabbat feltételezni.

2011. ápr. 1. 11:43
 28/29 anonim ***** válasza:

Nekem van ismerősöm aki 18évesen jött össze(eleinte titok volt,de terhes lett) a férfivel,na mindegy összeköltöztek és azóta nagyon jól megvannak lett 3 gyerekük.És nem pénzes a pasi,nem emaitt jött össze vele,szerelmes lett belé,a csaj nagyon szereti a párját,pedig most a csaj 24éves a párja 57.

24/L

2011. ápr. 1. 12:32
 29/29 anonim ***** válasza:

Még az is lehet hogy nagyobb a szerelem mint egy hasonló korúval és lehet hogy az a 42 éves még mindig aktívabb mint a 20-on éves fiúk! Arról meg nem is beszélve hogy az a 42-éves valószínűleg FÉRFI a javából!

28/L

2011. ápr. 2. 10:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!