Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyáék nem engednek el discoba...

Anyáék nem engednek el discoba. Milyen meggyőző beszédet mondjak neki, hogy elengedjen?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok (mielőtt véleményt nyilvánítasz, hogy 13 évesen hova még.. olvasd kérlek végig!) és lesz (majdnem a sulinkkal szembe) egy másik iskolába SULI disco, már korábban is elmehettem abba a suliba a discora, és pontosan is értem haza :) de anyáék mennek pestre bálba, és mamámmal leszek itthon, ezért anya nem enged el.. mert nem lesznek itthon.. mondtam neki, de ugyanúgy fogok pontosan hazaérni, még sosem volt példa olyanra, hogy késtem volna vagy ittam,cigiztem,drogoztam volna.. de azt mondja, nem érdekli, nem mehetek mert nem lesznek itthon. Mit mondjak, hogy elengedjen? :(:( nagyon szeretnék menni!
2011. márc. 31. 15:10
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Azért a háborgó válaszolóknak üzenném, hogy a kérdező azt mondta, máskor elengedték, tehát nem begyepesedettek a szülei.

Kérdező!

Ha úgyis van minden hónapban, akkor talán ezt az egy alkalmat kibírod. Nézz otthon valami izgalmas filmet, vagy ilyesmi! :)

2011. márc. 31. 15:53
 22/23 A kérdező kommentje:
de ittis bejönnek már azok a témák, hogy ottlesz az a fiú aki nekem tetszik, és őt nem fogják elengedni a következőre, és akkor teljesen lefog szarni, mert ott lesz az a csaj aki teljesen ráfog nyomulni...meg még sok más dolog :(
2011. márc. 31. 16:14
 23/23 anonim ***** válasza:
Könyörgöm, egy sulidisco nem drogos, kurvulós party. Szimplán 13-14 éves gyerekek táncolgatnak, eszegetnek, elvannak. Nem tudom, miért kell ebből ekkora ügyet csinálni. 13 évesen velem is izélt anyám, hogy jaj nem mehetek, de aztán elengedett és nem lett semmi, tök jó volt. Mamád kísérjen el, menjen érted, aztán kész. Ha nem engednek el, a mamádat kérd meg.
2011. márc. 31. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!