Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyáék nem engednek el discoba...

Anyáék nem engednek el discoba. Milyen meggyőző beszédet mondjak neki, hogy elengedjen?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok (mielőtt véleményt nyilvánítasz, hogy 13 évesen hova még.. olvasd kérlek végig!) és lesz (majdnem a sulinkkal szembe) egy másik iskolába SULI disco, már korábban is elmehettem abba a suliba a discora, és pontosan is értem haza :) de anyáék mennek pestre bálba, és mamámmal leszek itthon, ezért anya nem enged el.. mert nem lesznek itthon.. mondtam neki, de ugyanúgy fogok pontosan hazaérni, még sosem volt példa olyanra, hogy késtem volna vagy ittam,cigiztem,drogoztam volna.. de azt mondja, nem érdekli, nem mehetek mert nem lesznek itthon. Mit mondjak, hogy elengedjen? :(:( nagyon szeretnék menni!
2011. márc. 31. 15:10
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
15:21 még ezt megpróbálom :) miis vagy 20an megyünk, olyanokkal akik soha nem ittak,cigiztek :)
2011. márc. 31. 15:23
 12/23 anonim ***** válasza:

Mennyi időnként van ilyen suli disco, évenkénk?

Ha igy évente, akkor hivatkozz arra hogy ez neked egy fontos és komoly esemény, ez nem hetente van, stb, igy talán meggyözheted őket és megpróbálják neked megoldani, akár más segitségével - pl olyannal aki el tud érted menni - attól függetlenül hogy ők nem lesznek adott időben otthon.

Ott a tanárok, otthon pedig a nagyi vigyáz rád, gond letudva.

Viszont ha ilyen sulidizsi minden hétvégén van akkor valóban kár erőltetned és igazuk van, majd elmész a jövő héten.

2011. márc. 31. 15:24
 13/23 A kérdező kommentje:
tanárok nem lesznek..:/ 21:00-ig fog tartani, én csak 20:00 vagy 20:30-ig vagyok elengedve álltalában. Egyébként 1 hónapba 1x van.:)
2011. márc. 31. 15:27
 14/23 anonim ***** válasza:
Igaziból nem tudom, miért vagytok annyira oda. Nálunk anno 5. osztályban már volt sulidiszkó. Lehettem kb. 11-12 éves, kezdődött 7 fele, vége lett 11-kor. Mindenki ott volt aki számított. Miért ne lehetne elengedni a szomszédba?? Szánalmas szülők vagytok, örülök, hogy engem nem így neveltek anno. Engem pont ők biztattak, hogy menjek amikor vaciláltam.
2011. márc. 31. 15:29
 15/23 anonim ***** válasza:
nálunk ált isk. 3.ba volt suli disco..nem voltam több 10 évesnél és mehettem(igaz normális discoba azóta se.xDDDD)
2011. márc. 31. 15:30
 16/23 anonim ***** válasza:

Figyu, ha havonta van akkor ne eröltesd és nyeld le ezt a békát. Gondold végig, biztos nincs egy sem olyan a korosztályodból aki minden ilyen dizsin kivétel nélkül ott volt.

Szüleidnek igazuk van, sokszor teszenek a kedvedre, most nem megy, tégy most te azzal a kedvükre hogy efogadod ezt a helyzetet és majd elmész a következőre.

2011. márc. 31. 15:31
 17/23 anonim ***** válasza:

ennyi idősen én is mehettem sulibuliba. sőt, már 10 évesen is, igaz anyum értem jött, és akkor még valamivel jobb világ volt...

talán ha van olyan barátnőd, akinek a szüleivel a szüleid jóban vannak, akkor megkérhetné őket, hogy kísérjenek téged haza.

2011. márc. 31. 15:33
 18/23 anonim ***** válasza:

En sem engednelek el,mert ki fog hazakiserni? Vagy ki fog ertedmenni? A nagymama?

Es ha megeroszakolnak? Gondold vegig..

2011. márc. 31. 15:41
 19/23 A kérdező kommentje:
1 km-re van tőlünk az iskola, és mivel előre vettük az időt így világosabb is lesz..:)
2011. márc. 31. 15:44
 20/23 anonim ***** válasza:

nem azzal van gond szerintem, hogy esetleg cigiznél, vagy innál, mert ők nincsenek a közelben és megtehetnéd, hanem egyszerűen aggódnak érted. ahogy többen írták ők nem lesznek a közelben, így nem tudnak elmenni érted, vagy nem tudnak segíteni, ha esetleg valami probléma akadna. hidd el nem kiszúrásból csinálják, csak vigyázni akarnak rád.

persze biztos rossz lemaradni egy ilyen buliról, főleg ha "mindenki" megy, aztán másnap hallgatni a sztorikat, de annyi ilyen lehetőség lesz még az életedben, hogy egy ilyenen tényleg nem múlik semmi. végső megoldásként esetleg próbálj meg rábeszélni egy nálad valamivel idősebb ismerőst (akiben a szüleid is megbíznak), hogy menjen el veled.

2011. márc. 31. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!