Mit gondoltok egy olyan nagymamáról, aki pénzt kér azért, ha néha vigyáz az unokájára. Ez máshol is előfordul, vagy csak nálunk?
Nagyon rosszul esik nekem, hogy anyám csak pénzért hajlandó vigyázni a kisfiamra, a saját vér szerinti unokájára. Néha vigyáz rá, ha mennem kell orvoshoz, vagy fodrászhoz, vagy valahova.
Ha vesz neki egy kiflit, vagy csokit, azt is kifizetteti. Ti mit tennétek? Fizetnétek?
Én azt gondolom,hogy nem is nagymama az ilyen,hanem inkább bébiszitter,abból is a drágábbik.
Pofátlanságnak tartom!
És felháborítónak!
Fujj
És ha a kérdés így szólna, akkor mi lenne a vélemény:
nagyi vagyok, a lányom, elvárja, hogy vigyázzak az unokámra, amit szívesen meg is teszek, DE dolgozom, másodállásom is van, ha vigyázok az unokámra, nem tudom a másodállást csinálni, ráadásul egyre többet vár el tőlem a lányom, késő esti időpontokat, egyre több alkalom, nem tudok a barátaimmal találkozni, szinte' minden nap az unokámmal vagyok...amikor pénzt kértem az időmért cserébe, megsértkdött. Mi a véleményetek?
kedves utolso! en akkor is gusztustalannak tartom h a kerdezo sajat anyja ker penzt a sajat ver szerinti unokajanak a vigyazasara, legfokeppen akkor ha az adott nagyi nyugdijas.
Egy csalad akkor csalad ha egymast segitik, es szeretik, es gustzustalannak tartom h a sajat kicsi unokabol jovedelmi forrast csinal a nagyszulo. egy nagyinak orulnie kellene h a picivel lehet, es nem munkafeladatnak felfogni. Ismerek olyan csaladot ahol ez nem problema es a nagyi kilepett a munkahelyerol (nem volt nyugdijas) h a pici unokajaval legyen h a lanya vissza tudjon menni tanulni es vmi vegzettseget szerezni. Hol vannak ezek a csaladok????
hat en tuti egy ilyen nagyihoz soha nem vinnem a gyermekem, aztan majd ha elobb utobb kivancsi vagy megkedri miert is nem latja az unokat akkor kifejtenem neki.
azert ledobbent milyen emberek vannak. H kepes egy kifliert es penzt kerni??? ha nem teszi szivesen akkor inkabb ne tegye sehogy!
Kedves 22:01-es!
A kérdésben szerepel az a szó, hogy néha. Ezért a felvetésed nem logikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!